![]() |
|
Очи што урочуваат |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 9> |
Автор | ||
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Нели сините очи урочуваат?
![]() |
||
Veni Vidi Vici
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
spas za uroci...samo krstena voda...
![]() |
||
![]() |
||
eva2marija ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 37 |
|
Hehe...jas pak imam slusano kafenite Oci urocuvale.
Jas ne veruvam vo ova. Ama ako znam deka nekoj/a ima "gadni" Oci - sigurno ke begam :-). |
||
![]() |
||
EmIIIjA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
|
zelenite i plavite oci mozat da urocat,nekoi luge urocuvaat bez da znaat a nekoi znaat deka imaat uroclivi oci i kako za inat ne velat pu pu mashala!!!
|
||
![]() |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...zelenite ochi se magija, slatka...na forumov ima edna cura so najubavi zeleni ochi sto postojat...
![]() ...i jas imam zeleni ochi...buuuuuuuuuuuuu...hahahahaaaa |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
i jas
![]() |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...ma tako je...ko urochi-k*r u ochi... ![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
nogu " romanticno"
|
||
![]() |
||
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
|
Чекај да ви трепнам малку, па да видиме дали некого ќе го фати урок
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Veni Vidi Vici
|
||
![]() |
||
|
...HAHAHHAAAA...koj urochi... ![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
ima spas od urok ... fati se za g'z !!! za sekoj slucaj ... ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Ми се случи баш пред некој ден се судрив со еден човек, леле што имаше еден поглед одма му ја џомнав, и сега кога ми текнува како стварно да можам да го видам пак во очи, дури и другарка ми од страна забележа, сега не знам каква врска има ова со урочување не дека нешто лошо ми се случи по тоа... ама сепак беше морничав
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
ang3l43 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12 |
|
a vistina li e toa deka zelenite oci kao nesto mozat da prokolnuvaat ???
|
||
![]() |
||
MAKEDON-FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
|
Моиве се зелени па нешто неќат.
Ако ја има некој формулата нека каже. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |