|
Користење на литература и други видови... |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Александар_А
Модератор Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 15.Декември.2007 во 17:03 |
Мислам дека повеќето од членовите на форумот, најмногу знаења имаат стекнато преку форумов и лични контакти но да видиме што ќе се изјасните во анкетата.
Значи сигурно има некои кои и користат литература и разменуваат искуства, но нека гласаат за она што преовладува кај нив.
Поздрав до сите!
|
|
kostovigor
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас гласав за лично искуство, ама забелешка за темава: фали цртичка за тие како мене каде што доста знаење стекнале и од форумов
Поздрав. |
|
Vojkan
Сениор Регистриран: 02.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па, најмногу од форумов за одредени работи, но и интернет, а сега почнав и книги да купувам. Лично икуство не можам да потенцирам, зашто не ни знаев дека има правила на фотографија или слично.
Поздрав |
|
Ernst Haas: "Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE."
|
|
Parki
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 06.Март.2006 Локација: New Zealand Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересна тема Александар.
Почнав со форумот и фото сајтот кои многу ми помогнаа да сватам околу фотографијата ..Благодарност до сите ! |
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od site nesta po malku
|
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
гласав за третата опција, но блиски ми се и втората, четвртата и петата.
колку сите да имаат гласови а имам поминато и од оние к*рсевите по фотографија, што беа порано во Народна Техника. само тогаш немаше дигиталци, се требаше рачно да се сработи, па и развивањето на филмот и правењето фотографии, фиксирање и слично. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Malku e nezgodno sto mozes samo edno da izberes. Za zal nema opcija za povecekraten izbor.
Glasav za tretata opcija, bidejci najgolemiot del od znaenjata gi steknav taka, so citanje na toni materijali sto vo hardcopy, sto vo elektronska forma. Spored mene, neizostaven del od nadogradbata e i sajtot, komentarite koi gi dobivame na fotografiite i sekako forumov. |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
amanito
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Факултетско образување
Литература скрипти и други материјали во електронска форма Размена на искуства со други љубители на фотографија Лично искуство Преку форумов Јас би додал дека од сите во моментов црпам колку можам! |
|
smile*
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj progres'luge na mesecinata se kacija
|
|
amanito
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Te lazat ne se kachija ushte :) ne im veruvaj :) |
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Smile, da ne ja promasi malku temata?
|
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
stariot
Сениор Регистриран: 20.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 194 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, da. malku e samo eden izvor.
Pocnav najprvo od licno iskustvo, potoa od forumov, posle pocnav da komuniciram i razmenuvam iskustva,idei so drugi fotografi. Momentalno sum na skripti vo e-forma (osobeno '' How to '' od PopPhoto)i nekoe spisanie ako nacekam. Taka da, od se po malku. Изменето од stariot - 16.Декември.2007 во 22:35 |
|
Najdobro e da molcis i da te smetaat za budala, otkolku da kazes nesto i site somnezi da isceznat.
|
|
Александар_А
Модератор Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како прво многу се заблагодарувам на сите кои активно се вклучија во анкетата. Знам дека кај сите постои она преклопување на "ресори", но мене интересно ми се виде да знаеме што е она што доминира. Инаку МНОГУ е јасно дека кај секого има по нешто и од другите одговори.
Инаку јасно ми е дека одговорите се менливи, може до вчера кај некого да било доминантно личното искуство, но деновиве да прочита еден куп литература, по што информациите и нови сознанија би повлекле кон нов одговор.
Поздрав до сите!
|
|
Александар_А
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Игор, затоа не е затворено полето за коментирање. тука може да се додаде онаа цртичка што тебе ти фали во самата анкета.
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |