|
Ноќниот живот во скопје |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala Tonchie za informacijata
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ени тајм*, Џаст уисл
*Ова ени тајм се однесуваше на моето онлајн време на форумов. За инфо во живо msn, icq, yim. |
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
zlatno srcence5
Група Регистриран: 30.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mn e dobar nokniot zivot vo Skopje,nudi najrazlicni tipovi na zabavi,kade sekoj moze da se pronajde...
|
|
ivi
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Katastrofa,samo toa mozam da kazam.Ic ne mi se sviga nokniot zivot vo Skopje.Retko mi se slucuva da izlezam i da kazam:E ovde bese stvarno super,mnogu dobro si pominav.
|
|
ivi
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PimpDaddyManev
Група Регистриран: 15.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa togas ti ne znaes da se zurkas i da si pomines ubavo...sakas da kazes deka vo skopje nema mesta kaj so mozes da si pomines ubavo?? ama sepak ako nemas dobro drustvo kaj i da otides nema da ti bide ubavo...moze i toa e problemot |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
problemot e vo toa ,..i sam da si,..pa ,da mozesh da si pominesh ubavo,...ne e nokjen zivot samo ,..visenje po kafulinja ,...ili klatenje na teloto ,..nekade,...ako sam ubavo si pominesh,...ushte bi ti bilo poubavo so ,..nekoj,...a,takvi neshta nema ,..tuka,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
PimpDaddyManev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sam da si...i da si pomines ubavo???aj kazi mi edno mesto...kaj sto bi bil sam i bi si pominal ubavo
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti kazav,...ne e samo sedenje na stolche po kafani i sl.,.....zabava,...pushti si mashtata,...na volja,.....ama,tuka nema nishto drugo da se pravi,..osven da si nekade sednat so ,..nekoj,.
|
|
|
PimpDaddyManev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro de te svakjam so sakas da kazes...ama sepak dobroto drustvo e najvazno za da si pomines ubavo
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stvarta e,...i koga si sam,..ubavo da si pomenesh,...a ,tek so drushtvo,.....toa e prav nokjen zivot,....a,ne samo kolku da ti pomine nokjta,...se edno te isto,......
eve ,..na primer,..dojde nekoj sam od nekade,...i ne mu se spie,..shto ke pravi?,...ke sedne nekade ,..i ke gleda kako tuka se tegne edna coca-cola ,..ili pivo,...dva saati,...i ubavo ke si pomine ,a?,...a,drugo i ne mu ostanuva!,...e,..koga takov tuka bi si pominal ubavo,...togash ,toa e prav nokjen zivot,...shto go nema ,..tuka! |
|
|
Reci Peci
Нов член Регистриран: 16.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sam da iskocis?! nikad ne bi se osudila sama da iskocam... i so ke prais sam? ke se zurkas a ... hahah kao ne be . cccc ne mi se veruva deka nekoj sami iskacaat hahahahaha |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e sho ima tolku neverojatno sam da izlezesh nekade??
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa takov e nasiot mentalitet..ne gledam niso sramno ni strasno vo toa da izlezes sam..ponekogas bas mi e i potrebno da izlezam sama,pa sekogas toa e moznost za zapoznavanje na novi luge i razni iskustva..
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |