![]() |
|
Провокација |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 20> |
Автор | |||
KroBellus ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Epa stom nemozes da gi dekodiras blazesiti. Nisto ne razbiras oni neka si zborat.hahahhaah. E bratce taka se zivee 101 i nazad.hahahah |
|||
![]() |
|||
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
||
Jas sum najubava na svetov
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...neznam dali sum najdobar, ama ne sum slushnal za podobar od mene...
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
||
..........toa sum ja
![]() |
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
![]() |
|||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
||
![]() ![]() ...Well...I ZeZnAtA...dobro ste isprovocirani... ![]() |
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...ne vikam deka sum najubav, nego najdobar mozebi...kako sto kazav... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
||
Тие шо се збунети понекогаш можа се удрени и со мокра чорапа
|
|||
![]() |
|||
||
...zvedzdite umiraat, ama legendite nikogash...
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
||
Да. Пишуваа за тебе Ребел и Диоген Скопје
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
||
уууу.... имаш поени за најбоља провокација до сеа... бравос... едино, шо малце ме трзна, е да не му љубомориш? ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
EmIIIjA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
||
mnogu lesno se spravuvam so provokaciite,gi ignoriram so nasmevka! a ako se preku granica onda jas prezemam akcija a tie koi me isprovocirale premnogu -znaci sama sum dozvolila da me isprovociraat-znaat deka ne e lesno na kraj da se izleze so mene!
zatoa podobro prijatel nego neprijatel! |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
||
vazno e da se prepoznae provokacijata i da ne se odgovori....toj sto provocira treba samo da se ignorira, no...toa retko koj go pravi!
![]() |
|||
people are strange
|
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Ako mu dades prst, ke ti ja zeme celata raka...zatoa iskrsi mu nesto sto mu znaci
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |