IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3..
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3..

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 45>
Автор
Порака
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 14:01
денешни желби ( со мал дел и за утре ) голема%20насмевка

1. да ги знам задачите на писмена

2. да ги знам задачите на писмена

3. да ги знам задачите за писмена

друго не ми треба... барем не сегаголема%20насмевказадоволство
Кон врв
olja.b Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај olja.b Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 00:19
ooohh sto bi sakala????????
1.da go kupam dukanot sto go sakam
(nemora bas denes neka bide i nedelava ....ok?)
2.
3.
za drugite dve neznam mu gi ostapuvam na nekoj koj gi saka ,barem denes sum zadovolna so toa sto go imam.........i nemam

Изменето од olja.b - 14.Декември.2007 во 00:20
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 01:41
Originally posted by olja.b olja.b напиша:

ooohh sto bi sakala????????
1.da go kupam dukanot sto go sakam
(nemora bas denes neka bide i nedelava ....ok?)
2.
3.
za drugite dve neznam mu gi ostapuvam na nekoj koj gi saka ,barem denes sum zadovolna so toa sto go imam.........i nemam

..leleeee..ola.b znaev deka si srce..ali pa do volku..ne ocekuvav..jas ke zemam edna tvoja zelba za mene...znaci zlatna ripko..te molam napravi mi go petokov (preku den) podnosliv..pomalku rabota,pomalku pacienti..i tolku..2-ta zelba ja ostavam nekoj drug da ja iskoristi...A moite tri ke gi kazam utre nautro голема%20насмевка
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 04:28
...aj za mene tretava...moze???...aj moze...голема%20насмевка

...eeeeeeeeh...sakam da si go vidam Skopje u skoro vreme...трепкањетрепкањетрепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 11:25
големо%20гушкање te sakam zlatna ripko
..ZELBI za petok 14.12.2007

1.Kako sto pocnal..taka i da zavrsi denov...bez teski pacienti
2.Vecerva sakam da si vidam nekoi mene dragi luge
3.Well da si go vidi Skopje...u skoro vreme

Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 13:05
РИбиште едно !! ако те фатам ќе те удавам !! кај беше да ми ги кажеш задачите ??? изненадувањеизненадувањеизненадувањеголема%20насмевка ај ќе ти простам вој пат... ама ја два пати не простувам... ааа и поарно потруди се вие да се исполнат.... голема%20насмевка

1. да се одморам

2. да си купам едно чоколотце за да смирам нервиголема%20насмевкаголема%20насмевка

3. да одам во ск за нова год трепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 13:25
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

РИбиште едно !! ако те фатам ќе те удавам !! кај беше да ми ги кажеш задачите ??? изненадувањеизненадувањеизненадувањеголема%20насмевка ај ќе ти простам вој пат... ама ја два пати не простувам... ааа и поарно потруди се вие да се исполнат.... голема%20насмевка

1. да се одморам

2. да си купам едно чоколотце за да смирам нервиголема%20насмевкаголема%20насмевка

3. да одам во ск за нова год трепкање

..ej Biserna_Devojka...mislam znam zosto ne ti gi kazala zadacite...ova "giricava zlatna" e epten suetna...nemoj nikogas da i povtoruvas edna zelba,tri pati..misli deka ja ismejavame na toj nacin..i se vrti protiv nas..(ova ti go kazuvam zatoa sto istoto mi go ima napraveno i mene)  задоволствозадоволствозадоволство
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 14:21
...RIPKO PREKRASNA...FALA TI ZA SNEGOT..ZNAEV DEKA NEMA DA ME RAZOCARASH...jes da zelbava bese od pred nekoj den..ali ipak puuno ti blagodaram..nema da te pravam girica za nagrada
..a zelbite za denes..poposle ke si gi kazam  голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 14:48
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

големо%20гушкање te sakam zlatna ripko
..ZELBI za petok 14.12.2007

1.Kako sto pocnal..taka i da zavrsi denov...bez teski pacienti
2.Vecerva sakam da si vidam nekoi mene dragi luge
3.Well da si go vidi Skopje...u skoro vreme

...EEEJJJJ curo...fala...среќа
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 15:24
1. Da go fatam livcevo!
2. Da go fatam livcevo!
3. Da go fatam livcevo!...
грицкање%20нокти
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 18:01
лелеее заборавив ја денеска желбички...

1. да се стопи снеготголема%20насмевка

2. ако не се стопи нека не подмрзнетрепкање

3. да дојде летооооо плачење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2007 во 17:13
...zelbite za denes..nedela

1.denes da se vidam so deckoto sto go upoznav vcera
2.da ne mi se gasi monitorot na pc-to
3 (ripko...TI SI LUDA)  DODEKA GO PISUVAV OVA...VEKE MI SE JAVI MOMAKOT i vecerva okolu 23.00 ke se vidime  :) fala ti za ova..NEMAM TRETA ZELBA...OD SREKA MU JA PODARUVAM NA NEKOJ DRUG голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаљубовљубовљубовбакнежбакнежбакнежнамигнувањенамигнувањенамигнувањесреќасреќасреќабакнежбакнежбакнежголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
horny Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2007
Поени: 37
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај horny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2007 во 17:40

1. SAKAM DOBAR SEX VECER

2. SAKAM DA MOZE DECKOTO PO VTOR PAT

3. HHHHMMMMM.....SAKAM I TRET PAT

Кон врв
elen4e-eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2007
Поени: 202
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај elen4e-eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2007 во 17:56
1. Првата и најважната желба: Сето ова со нашиот Тоше да е сон!тага
2. Да имам 3 куќи: една на Хаваи, втората во Англија а третата оваа што ја имам
3. Да  посакам уште 3 желби смеење

Изменето од elen4e-eli - 16.Декември.2007 во 17:57
Nobody is perfect.....well I am nobody!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 45>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.