IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Што е поарно, да си арен или лош со жена?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што е поарно, да си арен или лош со жена?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 14>
Автор
Порака
molly Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јули.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 135
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај molly Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 21:15
ako si predobar ke i zdosadis ako si los si idiot znaci...
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 21:32
Dobar k*r, mir u kuka.
Stravot go cuva lozjeto.
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2007 во 10:55
Originally posted by Kockar Kockar напиша:

So zena treba da se bide Maz Wink

Vistinski Maz e onoj koj znae da ja pocituva zenata,da ja zadovoli no i da ja iskritikuva Smile

аплаузнамигнувањеголемо%20гушкањеѕвездамираплауз
Кон врв
Pimp Daddy Manev Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 2057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2007 во 13:20
ja mislam treba da se bide negde u sredinata...ni mn dobar ni mn losсреќаkako so rece baby goth...ako si predobar brzo ke i zdosadisсреќа
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
Горе_Лево Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Август.2007
Поени: 331
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Горе_Лево Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2007 во 13:28
Originally posted by M@$TER M@$TER напиша:

ja mislam treba da se bide negde u sredinata...ni mn dobar ni mn losсреќаkako so rece baby goth...ako si predobar brzo ke i zdosadisсреќа

Многу веројатно. Посебно на некоја „Кучка„ која не знае да го цени тоасреќа

Изменето од Горе_Лево - 08.Август.2007 во 13:29
Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 12:08
Najdobro e kako se osekas taka da gi tretiras site lugje. Koga ke vidis deka zabeguva, pokazi zabi cisto kolku da ne te pravi budala. Ne gi cenam papucarite niti pak dominantnite maski. 
Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 12:45
ako bidis los mozi poveke ke te pravi budala ama nema da bidis svesen
Кон врв
slavko Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2007
Локација: Bermuda
Поени: 33
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај slavko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 14:24

...ima edna stara pogovorka:

-E*I DA TE SAKA, TEPAJ DA TE SLUSA...

...taka ti e to..na zena nikogas ne mozis krajot da i go najdis...ne treba ni premnogu los a ne treba ni papucar da bidis....ako si extremen vo ovie dve situacii ona ke go iskoristi toa vo nejzina polza...abe zeni ,zeni...ZLO NA SVETOT, BEZ KOE NE SE MOZI...POZZ

...uvek uzivaj u dobre stvari sta nosi zivot,zasto nikad se ne zna sta ne ceka sutra...
Кон врв
Mr.Trump Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Август.2007
Поени: 106
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mr.Trump Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 21:55
треба да си добар и да ја пазиш, се друго е сељаштво ........................................................................
Кон врв
Gideon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2007
Поени: 302
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gideon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 22:52

Samo nezno,neznicko najnezno...Taka trebat...

Ako i dades iskrena ljubov na zenata ona ke ti vrati desekratno no samo ako ednas gadno ja povredis e ona ke unisti sotkratno,za sekogas!!!

Zatao decki sakajte si gi devojkite i nojte da setate mnogu mnogu so opaskite...Zato sto moze da se kate i toa mnogu loso..Eh moze papucarski zvuci ama vredi da se poba..

Dajte ljubov!!!

In God we Trust!
God Bless our Land!
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 23:34
ооо колку романтично Гидеон...
секако дека не треба да си лош со жена,да ја тепаш навредуваш и да правиш да се чувствува лошо
ама не треба ни да си ептеееен папучар може да те свати како не доволно маж.гледајте К-15 што му се случува на Тошо од жена му газење%20од%20смеење нема ништо мажествено во таков папучар, понекогаш е добро да се знае кој е маж црвенеење
Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2007 во 00:15
gazi pa mazi голема%20насмевка
p.s. ova vazi za zenite da ne se sfati pogresno
Кон врв
Xicor Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 14.Декември.2007
Поени: 10
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Xicor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 15:53
Od sekogash sum bil dobar sprema zensko i zatoa go dobivam obratnoto,mi vikaat site da ne bidam premnogu fin sprema zensko,ama nemozam ne sum tip da bidam idiot kolku da trca po mene.Ali jbg site zenski se takvi sakaat idioti so isklucoci.
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 16:32
...za damite...hahahahaaa

...samo toplo-ladno...трепкањетрепкањетрепкање

...i bez popushtanje mnogu mnogu...zasto propast...na zena ne se popushta nikad...vikaat deka sredena zena mazot ja ceni poveke, a crvst maz zena trcha po nego...ali treba da se ima oset za se...granicata e bitna i osetot...sekako da i praite prikaski redovno poshto oni se princezi na mama i tato i ziveat vo bajkite...just watch me as I do it...and trust me... I'M DOIN' IT WELL...плазењеголемо%20гушкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.