|
Наоѓање работа без врски? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 21> |
Автор | ||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас имам работа без врска сам свој бизнис
Изменето од Tattoo Beauty - 04.Декември.2007 во 20:34 |
||
bless woman
Нов член Регистриран: 08.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE MOZAS NISTO DA NAAS BEZ VRSKI U TAJ GLUP SVET
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Море не само врски и дебели пари требат.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СЕГА ПАК ЌЕ КАЖАМ..ИМА РАБОТА!!!ЈА МЕНУВАМ ФИРМАТА,ТАКА ДА ЕДНО РАБОТНО МЕСТО ЌЕ СЕ ОСЛОБОДИ..!!!ШТО ДА ВИ КАЖАМ..КОНк*рИРАЈТЕ....!!!ВРСКИ...САМО ПРЕКУ МЕНЕ...!!!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи толку е добра фирмата што си принуден да бегаш? |
||
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...КОЛКУ ЗА ИНФОРМАЦИЈА!!!!ФИРМАТА ВО КОЈА ШТО РАБОТАМ ...Е ВОДЕЧКА ФИРМА ВО СВОЈАТА ДЕЈНОСТ ВО МАКЕДОНИЈА,И СЕРИОЗНА...АМА...МИ СЕ ЗДОСАДУВА ЧОВЕЧЕ,1 ГОДИНА СУМ ТУКА...А,ЈАС НЕ СУМ УЧЕН ТАКА...!!ИДЕМО ДАЉЕ...,НОВИ ПРИЈАТЕЛСТВА,КОЛЕГИ..ПА ТОА Е ЖИВОТОТ...!!! [:D/] |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
BarbB
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zagor super si! I jas igram taka, pa ne e ok edna rabota cela zivot!!!
A rabota vo drzavni pretprijatija (more i vo privatni) bez vrski - nema sansi, pa ova Balkan e ili sto e?
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VRSKI-PARI-VRSKI-VRSKI-VRSKI....
KAJ VI SE TUKA ZNAENJETO,TRUDOT,RABOTATA ???
|
||
KroBellus
Група Регистриран: 15.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ziti se daj kaj najde 3 pati rabota i ja da najdam. ne me zezaj,ako si od drug grad i da dojdes u sk za da baras rabota tesko tebe. Ako nemas nekoj da te turna tones brat,nikoj ne te glada. Ne gi lazi lugevo |
||
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fati si vrska-za bezvrska |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kratko kazano, suptilen genocid se vrsi vrz ovoj narod, samo bezumnite povtoruvaat kako papagali deka postoi nacin za opstanok dostoen da se narece covecki
|
||
emkas
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Navistina e teshko da se najde rabota bez vrski, barem jas do sega nemam najdeno, a se uste barem i toa podolg period, a od vrski nitu V nemam .... ko sto trgnalo ke ni trebaat ortomi debeli и podlabok dzeb... kaj ni zabega ovaa drzava znaenjeto ne se ceni tolku |
||
zumbulka
Нов член Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas najdov rabota bez vrski...ama kako pominuvam poveke vreme na toa rabotno mesto, se poveke ja mrazam i ne mozam da se najdam tamu...ama pusti pari, trebaat
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Прво треба да ја надеш врскта а потоа да платиш.
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |