|
Македонија и ЕУ...и кога конечно во ЕУ? |
Внеси реплика | страница <1 3334353637 77> |
Автор | |
test_glusec
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
П.С.
001 е Киро Глигоров??? |
|
ever try,ever fail.No matter try again,fail again,fail better.
|
|
Alexandar Mak
Сениор Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nato EU... NIE IM TRe*amE, a se obiduvaat da ne ubedat deka ONI NI TREBAAT NA NAS... pa uste da mozat da ucenuvaat. NE FALA.
A veke se kaza, dosta MK da pocne MALKU da koketira so RU, samo malku, ke vidis kako ke se zatrcaat, pa ni ime ni nisto nema da bide problem. SRAMOTA, priznati od 120 zemji, ovie uste ke ni sporat IME, i ke ne ucenuvaat. Nema vo svet ova, ke te primime samoo da se prekrstis... S R A M O T A ! |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ни требаат они на нас,ако не не сакаат како Македонија тогаш нема да не добијат никако
|
|
Alexandar Mak
Сениор Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 173 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
test_glusec
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова само заради Косово.Си ги продадоа православните им српски браќа
Цигани, Етиопијани хааххаха Или уставното или нема НАТО. Или се или НИШТО |
|
|
|
ZoranSk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се е пролазно, само богот Македон е вечен.
|
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
љупчо георгиевски предлага име „северна македонија“. аргументите се дека тоа е точен назив, бидејќи искажува дека македонија не е цела, а во исто време и би добиле добар пазар за еден таков дил (читај: нато и еу, визи и мизи)...
Шо мислите? револуционерен предлог или будалаштина? |
|
ela83
Група Регистриран: 24.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
будалаштина
|
|
Mолчењето е злато:))))
|
|
test_glusec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема шанси. Овој дел од Македонија како и Пиринскиот а и Егејскиот дел од Македонија се наречени ГРЧКА МАКЕДОНИЈА во нивната историја. Така да не доаѓа во предвид исто како да сме признале дека ние сме земја без идентитет. Да не сака да ја прекрстиме после тоа во БУГАРСКА МАКЕДОНИЈА??? Изменето од test_glusec - 15.Декември.2007 во 13:52 |
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rusija Kakva Rusija prijatel na Makedonija, tolku li um ne vi doaga. Za da koketiras so nekogo, TOJ treba barem da te POGLEDNE Изменето од moira - 15.Декември.2007 во 14:01 |
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moira imas pravo....se iznasmeav
|
|
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izgleda mu se vide na site strasno sto okolu 120 zemji ne priznaa, pa brzo brzo da ne ne priznae uste nekoja pod ustavno ime, da sme go smenele imeto.
Celo vreme se pisuvase po vesnici kako izminative meseci i godini Grcija lobira (citaj lazi). Ne me iznenadi ova sega.
Ne sakam nikoj da me narekuva ni nova ni stara makedonka, ni slovenska ni bugarska ni grcka makedonka ili bilo koe drugo sranje.
Ova e mnogu ponizuvacki. Ja podelija ednas Makedonija i sega totalno ke ja srusat.
Mozebi zvuci detski od moja strana, ama eve bi sakala da imam 20 godini poveke da bev tamu so niv sednata i v oci da mu popglednam i da mu se iznarazvikam sé i seshto, da im kaza vo toa smrdenoto lice na site tie sto ja imenuvaa, menuvaa, gazea Makedonija se sto mi lezi na srce i na kraj da im pluknam v lice na site tamu gomnari. (Izvinete za jazikov ama sum mnogu iznervirana)
Stram da im e, mnogu ponizuvacki!!!
|
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..eden mnogu super tip od Atina..profesor po Megunarodno pravo..pred nekoj den na kanal 5 jas mislam deka ja dade najdobrata ideja dosega..i mozebi za nas NAJPRIFATLIVIOT kompromis..on rece deka za dvete strani e vo red nasava zemja "oficijalno da bide" MACEDONIA REPUBLIC OF ..hmmm ili bese MACEDONIAN REPUBLIC...ete ne se ni sekavam vise..
KOJ E ZA ??? |
|
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ni slucajno(za postot pogore)
Nie imame ime,i nemame problem so nego grcite imaat problem neka oni napravat kompromis A konkretno za temava-nemam zborovi ama znam kako ke se odvivaat rabotite isum mnogu,mnogu |
|
Внеси реплика | страница <1 3334353637 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |