IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Провокација
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Провокација

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 20>
Автор
Порака
KroBellus Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 30
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KroBellus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 02:04
Originally posted by smile* smile* напиша:

mnogu provokacii vecerva na edno mesto...ama koj da go razbere ili dekodiraизненадувањеплазење

Epa stom nemozes da gi dekodiras blazesiti. Nisto ne razbiras oni neka si zborat.hahahhaah. E bratce taka se zivee 101 i nazad.hahahah
Кон врв
inessX Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Ноември.2007
Поени: 405
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај inessX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 15:52
Jas sum najubava na svetovнамигнувањенамигнување
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 16:20
...neznam dali sum najdobar, ama ne sum slushnal za podobar od mene...трепкањетрепкањетрепкање
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 16:32
..........toa sum jaголема%20насмевка
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 16:44
Originally posted by inessX inessX напиша:

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењеe,ova e veke PROVOKACIJA...BRAVO!!!

...Well...I ZeZnAtA...dobro ste isprovocirani...голема%20насмевка

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 17:43
Originally posted by mamma mamma напиша:

...ne vikam deka sum najubav, nego najdobar mozebi...kako sto kazav...трепкањетрепкањетрепкање
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 18:33
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

Originally posted by mamma mamma напиша:

...ne vikam deka sum najubav, nego najdobar mozebi...kako sto kazav...трепкањетрепкањетрепкање

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење...dosta

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 18:34
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ja i vikam deka sum zbunet i deka slavata mi udrila vo glava, a ona mi vika deka sum bil zbunet udren vo glava  смеење
Pa na sto lici ova, ako ne na provokacija   смеење

Тие шо се збунети понекогаш можа се удрени и со мокра чорапа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 19:11
...zvedzdite umiraat, ama legendite nikogash...задоволствоголемо%20гушкање
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 20:00

...neznam dali sum najdobar, ama ne sum slushnal za podobar od mene...трепкањетрепкањетрепкање

Да. Пишуваа за тебе Ребел и Диоген Скопјегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
аџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Поени: 5474
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 20:27
Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:

Да. Пишуваа за тебе Ребел и Диоген Скопјегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

уууу.... имаш поени за најбоља провокација до сеа... бравос...

едино, шо малце ме трзна, е да не му љубомориш? плазењеплазење
Кон врв
EmIIIjA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Декември.2007
Поени: 186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EmIIIjA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 21:19
mnogu lesno se spravuvam so provokaciite,gi ignoriram so nasmevka! a ako se preku granica onda jas prezemam akcija a tie koi me isprovocirale premnogu -znaci sama sum dozvolila da me isprovociraat-znaat deka ne e lesno na kraj da se izleze so mene!
zatoa podobro prijatel nego neprijatel!

Кон врв
ekaterina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 450
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekaterina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 22:45
vazno e da se prepoznae provokacijata i da ne se odgovori....toj sto provocira treba samo da se ignorira, no...toa retko koj go pravi!
people are strange
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 23:12
Ako mu dades prst, ke ti ja zeme celata raka...zatoa iskrsi mu nesto sto mu znaci
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,137 секунди.