IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Како да се смирам со...!?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како да се смирам со...!?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5678>
Автор
Порака Обратен редослед
chuchuliga Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2006
Статус: Офлајн
Поени: 893
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај chuchuliga Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2007 во 01:57
Кој ризикува, тој добива.среќа
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2007 во 22:55
да знаеш дека и да те одбие ,... ќе и биде мило дека некој е заљубен во неа... ама сега нешто мораш да ставиш на коцка... не може се да добиеш... па ризикувај малце де... големо%20гушкање
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2007 во 15:07
Xicor backo samo zatvori oci i pomisli "Mecka strav, mene ne strav!" , zemi vozduh za da ne ti se slosi ne daj Boze i furaaaaj...намигнување
Кон врв
Xicor Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 14.Декември.2007
Поени: 10
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Xicor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 20:02
Originally posted by bibce bibce напиша:

zlato...............ostaj go ti ovoj zagorce ...............ima on iskustvo??????mislam so zenite............. a ti poslusaj me vaka sega...........

ke i kazes mace dali sum ti kazal deka mi se svigas........ama onaka ne kako drugarka??????i ke cekas da vidis sto ke ti odgovori ako ti rece abe aj ne me zezaj?????onda ke ja gusnes i ke i kazes................

ama ne se zezam navistina mi se dopagas ............i ke ja baknes onaka strasno ............mmmmmmmmmmmm..............e sega kako ke reagira ke vidis samiot????ama jas mislam deka ke ti upali ova.....i nemoj da se kocis??????pa sega luge sme bre?????gusni ja....... stisni ja za raka......

aj probaj pa ke vidis???????намигнување

Bibi aj bash ke go storam ova sto go vikas ali znam deka ke me upali ova,mene me pali koga ke ja vidam nea finatata e dali ona ke ja upali :)
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 19:09
bibce......А ДА НЕ КОМПЛИЦИРАМЕ!!!ДА ОДАМ ЈАС ДА ЗАВРШАМ РАБОТА....!!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 18:51

zlato...............ostaj go ti ovoj zagorce ...............ima on iskustvo??????mislam so zenite............. a ti poslusaj me vaka sega...........

ke i kazes mace dali sum ti kazal deka mi se svigas........ama onaka ne kako drugarka??????i ke cekas da vidis sto ke ti odgovori ako ti rece abe aj ne me zezaj?????onda ke ja gusnes i ke i kazes................

ama ne se zezam navistina mi se dopagas ............i ke ja baknes onaka strasno ............mmmmmmmmmmmm..............e sega kako ke reagira ke vidis samiot????ama jas mislam deka ke ti upali ova.....i nemoj da se kocis??????pa sega luge sme bre?????gusni ja....... stisni ja za raka......

aj probaj pa ke vidis???????намигнување

Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 18:44
BIBCE..НЕ ГО ЗЕЗАЈ ЧОВЕКОТ,ТАКА ЌЕ ГО ОТКАЧИ..!!!ЗЕМИ СИ ТИ НЕШТО ШТО МОЖЕ ДА ТЕ ОТПУШТИ(РАКИЈА ДОМАШНА,ЦРНО ВИНО,А МОЖЕШ И НЕКОЈ ЛЕКОВИ,АМА ПАЗИ ..ТИЕ СЕ ЗАЕБАНИ,БАЈАЧКИ...)...И ПОСЛЕ ИДИ И БРАТ...ПА ШТО БИДЕ НЕКА БИДЕ...!ВАКА НЕМА ЖИВОТ..ЗНАМ ЈАС...!!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Xicor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 18:31
Ne mi e do davanje na podaroci taka moze imas pravo da ja zagubam kako drugarka,ali ne veruvam deka ke ja zagubam posto se skaravme ednas,i posle edna nedela dojde da mi se smiri poso znae deka mi znaci.Bibi fintata e sto nemozam da i kazam,bukvalno se kocam, i toa so pokazuvanjeto ne mislev na podaroci mislev da ja baknam se trgne se trgne.
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 18:18

e pa vaka sega

ako mislis deka ima nadez za vas dvajca vredi da se proba ,,,,,,znaci naj iskreno ke i prijdes i ke i kazes deka ti se sviga i deka ti znaci nesto????ti najdobro znaes kako da i prijdes???zatoa sto ste bile drugari neli......znaes sto i smeta a sto ne????

a kako da i pokazes ,,,,,,jas mislam nikako zasto ako pocnes da i glumis tuka nesto kao cveke pa pokloni i drn-drn nisto nema da napravis.......moze samo da ja izgubis i kako drugarka??????a za izleguvanjeto i ne e tolku bitno.............. na kraj kraeva vikni ja doma kaj tebe neka dojde pa prajte si muabet onaka naj iskren

pozdrav od bibiголемо%20гушкање

Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Xicor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 18:12
Здраво на сите,ми треба еден добар совет.

Имам премногу добра другарка али исто така премногу ја сакам и сакам да ми биде се разбира женска,проблемот е што пред некое време раскина со еден и сеа може и е тешко,се договоривме да излеземе арно ама јас качив температура.Сакам помош од вас да ми кажете било каков совет како да и признаам дека ја сакам,сум се обидел многу пати да и признаам ама неможам се кочам целиот и мењам тема.Другарите ми викаа дека не е за мене,ама знам во себе дека имам некоја шанси да бидеме заедно,некој викаат не и кажувај туку покажи и.Што да правам
Кон врв
LEGENDA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2007
Поени: 359
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LEGENDA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2007 во 00:03
Abe ne ja sakas ti nea ko drugarka ne lazi sakas da ja legnes... zatoa nema ni da ti se smiri oti si neiskren

aj sea priznaj zasto sakas da ti se smiri posteno
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2007 во 16:55
ako ne ste otrpnale,...najdobro se smiruva ,...so valium,......aiii,da ne promashiv?Big%20smile
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2007 во 16:50
јас бев скаран со една моја другарка 2 години, и еднаш дојде она кај мене со мајка и, бидејќи се пријатели со моите, и едноставно си кажавме кај си ма? еве бе? почнавме заебанции и уопште не ни спомнавме тоа што бевме скарани... Пробај и ти така WinkWinkWinkWink
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2007 во 16:23
Originally posted by shedow shedow напиша:

СО ДРУГАРКА МИ СМЕ СКАРАНИ ВЕЌЕ НЕКОЛКУ ГОДИНИ САКАМ ДА СЕ СМИРАМ И ДА ОДАМ НА КАФЕ АМА НЕЗНАМ КАКО ДА ГО СТОРАМ ТОА...МИСЛИШ ДЕКА ОНА КЕ МИ СЕ СМИРИ....МЕ САКА ЛИ?ПОМАГАЈ?

И јас имав ваква ситуација...но зависи за ШТО сте се скарале, нашата караница беше ептен голема, и иако јас и простив, неа се уште не и е пријатно да се дружиме, понекогаш си викаме здраво од култура.
кога некој ке ти ја изневери довербата, и знае дека е виновен колку и да му простиш, може едноставно му е веќе срам да се дружи со тебе

а башка незнам дали ти си машко кое се скарало со другарка, или женско кое се скарало со другарка ConfusedQuestion

Изменето од ACELERA - 05.Јули.2007 во 16:24
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5678>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.