|
Романтика |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 59> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕЕЕЕЈ,НЕМОЈ ДА НЕ ЗЕЗАШ...АЈ КАЈ ДРУГАРКА ТИ...ВИДИ ШТО МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ!!! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto mislat zenite za romantikata?
ja ima li denes ? |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum ti najromantichnata lichnost na svet,postoi znachi-sepak
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od romantika vise ne smee da se navedne ako sum u blizina
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и јас сакам романтични работи но не сум креативна нажалост па не ми текнува нешто ново и убаво да направам , а она што веќе другите го правеле глупаво ми е да повторувам
еве досега мене најромантично нешто што ми се случило е што бившиот дечко со големи букви од 1,5м со боја која стоеше 2месеци пред порта ми напиша ТЕ САКАМ потоа исто добив едно прекрасно црвено писмо во вид на срце со преубави љубовни песни |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam romantika, normalno
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мразам Романтики и Лигавења. |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој Штрумф беше тоа?? Сакам внимание, сакам да направи нешто само за мене, нешто што нема направено и чувствувано за никој друг (нескромна)ама НЕ на егзибиционистички или стереотипен начин (ружи; срце-бонбониера; пораки: те сакам, не можам да живеам без тебе; или вечера за двајца на свеќи во „романтичен“ ресторан на која нема да знаеме што да си кажаме оптеретени од „тежината“ на снобизмот. А што би ми било романтично а мило? Е, тоа е нешто само наше инаку не би било романтично. Може да е за другите незабележливо или глупаво, а само јас да ја разберам шифрираната порака. Изменето од filmadzijka - 02.Март.2008 во 14:15 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja si sakam romantika zacineta so mnogu ligavenja...da mi vika : - Cuci muci, dusicke, kuklicke, ja ne sum takva, ke umram bez tebe, cela nok oko ne sum zatvorila mislejki na tebe...i za moment...si zamisluvam deka toa e vistina...a be vo toj moment solzi na oci mi odat, se otvaram najmalku cetri prsta...ma kakva droga, ma kakov alkohol, ova e ekstaza !...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не знам дали ова спаѓа во романтика или не,... или пак е доказ за нешто друго,... ама личноста што многу си ја сакам ,... ми ги читал постовите на форум,... па дури и си запишал некои теми,... не очекував дека имаме слично мислење,... стварно ме изненади,... може не е нешто романтично,... ама сепак,...
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spiunaza , ljubomora vecera,sveki,tivka muzika-romanitka sedenje na klupa i gledanje zajdisonce/izgrejsonce-romantika |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
................................"ekstaza"(ha ha ha ).............da.............i nema covek koj toa ne go saka.................
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga ova bese lele-- mileniumi projdoa fala so me potsetivte na najubavata mi tema Изменето од mikus - 18.Март.2008 во 18:42 |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2728293031 59> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |