![]() |
|
Дали сакате секс со жени над 35 години? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 58> |
Автор | ||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
a be jas napisav pogore deka seuste nemam 35 ama tuka sum negde
i jas sakam neka gori.........................
![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
alekso_2000 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
|
DOSEGA NE SUM IMAL TAKVO ISKUSTVO AMA IMAM SLUSANO DEKA STVARNO BILO JAKO!!!
NO SEPAK MISLAM DEKA TOA E INDIVIDUALNO A NE SPORED STAROSTA!!! |
||
car's freack
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Nema vrska deka e nesto posebno, ja bar najdobro znam...ne mozes da menjas pozi kako ti tekne zosto treba da mislis da ne ima Diskus Hernija L4 i L5, da ne ima pojacano belo predpranje t.e. da ne i skoka masinata za peranje niz kupatilo koga ke se ukluci centrifugata pa mora da prekinete za da moze posle vrata da otvorite, ne smees jako da ne ima vospalenie nekoe, ne smees da se opustis vrz nea oti si i tezok, edino sto ne mora da go vadis na vreme zosto sekako ke odi na kontrola i na steluvanje
|
||
![]() |
||
California ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 39 |
|
uffff...zosto da ne ,pa toa ti e najdobar sex...stoznam bar za mene ...i iskreno sakam da probam...dosea so tolku stara ne sum imal...moze ke me nauci na nesto novo ,kojznae
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Razlikata e samo vo sposbnosta za diskrecija...a nekoja balavica nedokvakana samo ke ti napravi problemi i pred vrata ke ti se nacrta
|
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
OVA TOLKU STARA(NE TI TREBASE) AMA AJ KE TI PROSTIME ZASTO SI MOZDA "MNOGU MAL"-------
A AKO NE SI PROBAL DA PROBAS..........NEMA NISTO DA IZGUBIS SAMO KE BIDES PO ISKUSEN LJUBOVDZIJA I KE TE NAUCI NA MNOGU UBAVI RABOTI STO MOZEBI NE GI ZNAES.................
![]() |
||
![]() |
||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
|
ехххххххх како би сакал да опнам некоја таква
![]() |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
![]() |
||
|
OOOOOOOOOOOO..........PA KAJ SI TI DRUZE..............PA STO CEKAS?????AJDE DAJ SE NA RABOTA...............
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
|
а бе еве сум , жените над 30 г. се најватрени , жив оган
![]() |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
![]() |
||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
aauuu,ja sam iznenagena i uvregena
![]() pa nie sto sme okolu 35 treba li vo manastir be da odime
![]() eee,deco deco vie ne znaete kako gori koga ke se zapali staro gubre,abe to nema sila sto ke go ugasi,abe to frcat iskri,to sevaju gromovi abe to tornada....oni nas 35
![]() ![]() ![]() |
||
apce
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
![]() ![]() Изменето од zagor - 05.Март.2008 во 21:45 |
||
|
||
![]() |
||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
e be zagorce,pa i nie troa se zamivame
![]() ![]() ![]() |
||
apce
|
||
![]() |
||
|
ТОА Е ВО РЕД..САМО НЕМОЈ ДА ПРЕСУШИЛА ЧЕШМАТА...
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 58> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |