![]() |
|
Би го изневериле ли партнерот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 42> |
Автор | |||
EmIIIjA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ti da ne si vidovit??? |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
EmIIIjA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
||
ne bilo nisto zaradi monotonost i ne bil tuka-ne ne bil so mene nego ne bil do mene-a zaedno sekoj den ??? i nema poligamija alo ? -eden na eden- |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
||
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
![]() |
|||
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
||
A dokolku e vrskata zrela, so zaednicka cel, i celosno megjusebno prifakjanje, togas nema monotonija i izneveruvanje, tuku ima harmonija. Изменето од sensei - 13.Декември.2007 во 16:29 |
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
![]() |
|||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
||
Па тоа јас цело време го велам ама никој да ме сфати.
Еве земи една јаболка.
1.Можеш да ја измиеш и изедеш со лушпа.
2. Можеш да ја излупиш и исечеш на парченца.
3. Можеш и на коцкици.
4. Можеш на тркалца.
5. Може и малку со циметче, а?
6. Ако си вешт, направи лења пита, како прија така зимно време...
7. Па можеш да направиш, де кажи ги оние, туфахии, мммм
8. Слатко
9. Сок од јаболка
10. Јаболков оцет......итн
НЕМА МОНОТОНИЈА, ИМА САМО НЕПОСТОЕЊЕ ЉУБОВ
|
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
![]() |
|||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
||
ej marija go otupe so ovie receptive.................. sto sakas da kazes deka BI izneverila samo koga bi nemalo ljubov????? ako e taka togas zasto da izneveruvas ednostavno se razdeluvas ako nema ljubov i ..........cao i so zdravje?????? taka.................barem jas taka mislam |
|||
![]() |
|||
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
||
може и ти да си била таа шо р’мбала, али фактот е дека ти си варала, а не тој, што тебе те прави виновна... Неверство е најгнасното нешто што човек може да го направи... НИкогаш не сум поднесувал луѓе шо забиваат нож во грб, али па уште во врска, тоа е гнасно... Треба да се срамиш од себе, а не уше да се перчиш на форумов... Ако не си сакала да бидеш со некого, раскини, кој ти брани... А ова е више гмизавен обид на искористување и непочитување на другата личност... |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Od nekoi sliki sto mi pratija nekoi forimdziki, ne sum bas ubeden deka mozam da ne izneveram...lele, kakvi parcinja, da spoulavis prosto
|
|||
![]() |
|||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
||
Тебе Диоген Скопје да не ти пратил слика
![]() |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
ne be, go znam nego, ne e zensko on
Изменето од zbunet - 14.Декември.2007 во 00:31 |
|||
![]() |
|||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
||
kakvi se pricineite za toveto izneveruvanje si znajs sama,jas samo dadov edno moe viduvanje na nestoto,ne konkretno za tebe,tuku opsto zs bi imalo iznevervenje. i nemoj da gi mesas poimite poligamija i grupen seks.so to poligamnoto vo tebe so rekov mislev na to deka sakas da smenis,da imas razlicen ili so znam jas,a ne da imas grupen seks.voopsto ne te napadnav nigde iako mislam deka taka me sfati. |
|||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|||
![]() |
|||
||
zavisi dali i kakvi sansi mi se pruzaat
|
|||
![]() |
|||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
||
Hahaha, bibce...sto ima tuka nejasno?
Koga bi nemalo ljubov-cao so zdravje kako sto velis ti.
No jas zboruvav vo slucaj da IMA ljubov-a nekoj se zali na monotonija pa poradi toa izneveruva, znaci ako ima ljubov nema prostor za monotonija. Toa sakav da go kazam, a ne recepti so jabolka, misli malku, ![]() ![]() Изменето од maria_magdalena - 14.Декември.2007 во 09:38 |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
![]() |
|||
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
||
какви и да се, не се валидни... секогаш постоела можноста „сори, нејќам да бидам веќе со тебе“... А вакво лицемерие, вакво забивање нож во грб, итн., итн., е најгнасното нешто од човековата природа... Фуј! |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |