|
Сите заедно, сите за едно |
Внеси реплика | страница <1 293294295296297 716> |
Автор | ||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto se smees |
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se prevrtuva Sekerinska vo krevet radi vas
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро, Госпоѓо Шеќеринска народот ве разбира во целост, но нема да ви ја даде својата доверба на следните парламентарни и локални избори.
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
iiiiiiiiiiiiiiiiii , te molam Palestinec, t.e. Martin daj go tvojot glas ne za SDSM, tuku za MENE
Изменето од moira - 14.Декември.2007 во 02:52 |
||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи Госпоѓо Мармаладовска ќе се кандидирате на следните претседателски избори и сакате да бидете поголем Папа и од Папата.
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kakov e ovoj komentar, Martine
|
||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе ве замолам за дискреција, госпоѓо иден можен претседател и без споменување на лични имиња, оти ѓаволот ни ора ни копа.
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[QUOTE=moira]iiiiiiiiiiiiiiiiii , te molam Palestinec, t.e. Martin daj go tvojot glas ne za SDSM, tuku za MENE [/QUOTE
Moira zs go vikas Martin
pa neli e palestinec
|
||
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas isto taka ke VE zamolam za diskrecija, moite politicki ambicii da ne gi iznesuvte vaka javno, zatoa sto kako sto i samiot kazavte gjavolot ni ora ni kopa.
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toa onaka....se raznezniv, pa Martin go vikam, poubavo mi zvuci od palestinec, i poveke odgovara na slikata, onaa tvojata od vcera |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kade ste, NARODEEEEEEEEEEEEEEEEE ne me ostavajte SAMAAAAA
|
||
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aaaaaaaaa na slikatamu liçi Martin da go vikame
|
||
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa neli poubavo zvuci od Palestinec
|
||
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako neama pak se izgubi
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 293294295296297 716> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |