IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Последна добиена СМС порака
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последна добиена СМС порака

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 77>
Автор
Порака
Eleni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2006
Локација: United Kingdom
Статус: Офлајн
Поени: 1872
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eleni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2007 во 11:43

Zverche shto pravish? nie sme drushtvo vo kafana,pa to violini,tamburici...jebesh Kings Road,odma da si dojdesh x x x

Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2007 во 12:20
те чекаме 20мин ! мрдај оти одиме без тебе
Кон врв
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2007 во 21:56
 milicka since deneska ti prati pari,pa za natam ke se dogovoremeголема%20насмевка
respect my authoritaaa
Кон врв
kojotovik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Мај.2007
Поени: 369
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kojotovik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2007 во 22:02
газење%20од%20смеење i jas cekam takva poraka голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка uste ja nemaзбунетостголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкагазење%20од%20смеење
Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2007 во 13:36
navistina!! sepak devojkata ni za po riba crvi da mesti ne e da  ja zemes!!
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 13:52
поракава е добиена во 03.17...

легнувај да спиеш, утре во 6 те разбудувам, бацка
Кон врв
emi$ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2007
Поени: 150
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emi$ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 18:39
da odis peski ila da vozis mercedes b klasa газење%20од%20смеење auuuuu se zacudiv hehe a toa ti e nekoja nagradna igra od operatorot голема%20насмевкатага
... only God can judge me ....
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 19:27
не е баш последна ама највеке ме замисли...мада брзо одговорив

Немој да ме разбереш погрешно мила си ми и сакам да имам и правам се со тебе. Се плашам дека ке те повредам затоа ситуацијата е ваква. Знај те посакувам на сите начини. Не сум идиот. Дремам сам по дома, ако мислиш дека е паметно да бидеме вечерва заедно пиши ми зошто не можам да бидам рамнодушен кога си до мене. Не сакам да остане само на едно здраво а ми е страв дека само тоа можам сега да ти го дадам. Тоа не е поради тебе. Се запознавме во лош период. Само уште еднашка знај дека си ми мила и дека страсно те посакувам.

Патем беа 4 пораки (споени)....после тоа што се деси?? остана и без тоа здраво мада беше лепотан да му е*** мат**
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
kum Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јули.2007
Поени: 3279
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kum Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 19:32
welcome to Marshall Islands.For customer support just dial 233.Enjoy your stay
Marhslaltell
JOIN THE FAMILY
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 19:37
..primena vcera...VO 21.22h
  "OK,DON`T KNOW WHAT IS WITH YOU.TRID 3 TIMES TO CALL YOU,BUT NO REPLY.IF YOU LIKE TO MEET ME GIVE ME A RING."
голема%20насмевка
голема%20насмевка
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 19:45
пиши како е формулата што е втора по ред во тетратка  на писмена сум и чекам. габиголема%20насмевкаголема%20насмевка

ехх што ти се вика препишување...газење%20од%20смеење
Кон врв
str8up Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 1492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 19:57
NEMAM MOBILEN TELEFONголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
I MNOOGU MI E PODOBRO BEZ NEGO...задоволство
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 20:52
само што стигна голема%20насмевка
организирам дочек на 2008 во кафе СЕГА ФРЕДО (како и лани) со супер музика па ај заедно да дочекаме
позз тарто
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
str8up Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 1492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 21:05
аман купи си веќе еднаш мобилен!не можам јас да ти пишувам цело време кај сестра ти или мајка ти, и јави ми се на фиксен
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4041424344 77>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.