IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Би го изневериле ли партнерот?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Би го изневериле ли партнерот?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2324252627 42>
Автор
Порака
EmIIIjA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EmIIIjA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 16:08
Originally posted by аџија аџија напиша:

Originally posted by EvAngelos EvAngelos напиша:

Имав и јас една таква познаничка.

да не и е никот EmIIIjA ? трепкањетрепкањетрепкање

ti da ne si vidovit???
Кон врв
EmIIIjA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Декември.2007
Поени: 186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EmIIIjA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 16:10
Originally posted by Carnation Carnation напиша:

Originally posted by EmIIIjA EmIIIjA напиша:

Sum go izneverila:)
ali zasto ne bil tuka podolgo vreme a ne zaradi sto ne go sakam
da ne bi go izneverila nikoj nikogas treba samo da mi posvetuva vnimanie i da e cesto so mene,znaci koga dobivam se od nego ne bi barala na dr mesto!

mnogu pologicno mi e da go izneveris ako e stalnotuka zaradi nekoja si monotonost,ama da go izneveris ako ne e tuka podolgo vreme mi e nakakov apsurd,ili pak se rabotit za stvarno dolg period,pa ti prorabotilo poligamnoto vo tebe(adzi nemoj da me ubivas)pa si morala.

ne bilo nisto zaradi monotonost i ne bil tuka-ne ne bil so mene nego ne bil do mene-a zaedno sekoj den ???
i nema poligamija alo ? -eden na eden-
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 16:14

molam? da se pokaam za nesto sto svesno sum go napravila? da bilo nesvesno ili so doza na lutina i bes ok da se pokaam neli? a tebe bi ti bilo ok da se pokaam,sto ke smeni toa kaj tebe?i na kraj kraeva ne ubiv covek !!!
nemam maska znaci se pokazav vo svetlo takva kakva sum,sum go izneverila deckoto-da ne sum edinstvena na forumov ili se e angelcinja ???
ipak ne mislam deka e toa smrten grev,ne mi e maz pa za taka da osuduvate!!!
среќасреќасреќасреќасреќапа добро јас мислев ти треба совет..а мој беше да се покаеш...
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 16:28
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Познавам и неверници кои го делат мојот став, свесни дека со неверноста ја валкаат брачната постела и причинуваат болка на себе и другите.

Sekoj covek, ateist i "nevernik" dokolku ima troshka sovest i covecnost ke pati vo dushata dokolku se ogreshi.

A dokolku e vrskata zrela, so zaednicka cel, i celosno megjusebno prifakjanje, togas nema monotonija i izneveruvanje, tuku ima harmonija.

Изменето од sensei - 13.Декември.2007 во 16:29
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 17:34
Па тоа јас цело време го велам ама никој да ме сфати.
Еве земи една јаболка.
1.Можеш да ја измиеш и изедеш со лушпа.
2. Можеш да ја излупиш и исечеш на парченца.
3. Можеш и на коцкици.
4. Можеш на тркалца.
5. Може и малку со циметче, а?
6. Ако си вешт, направи лења пита, како прија така зимно време...
7. Па можеш да направиш, де кажи ги оние, туфахии, мммм
8. Слатко
9. Сок од јаболка
10. Јаболков оцет......итн

НЕМА МОНОТОНИЈА, ИМА САМО НЕПОСТОЕЊЕ ЉУБОВ
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 18:12

ej marija go otupe so ovie receptive.................. sto sakas da kazes deka BI  izneverila samo koga bi  nemalo  ljubov?????

ako e taka togas zasto da izneveruvas ednostavno se razdeluvas ako nema ljubov i ..........cao i so zdravje?????? taka.................barem jas taka mislam

Кон врв
аџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Поени: 5474
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 23:48

Originally posted by аџија аџија напиша:

иииих... јака љубов нема шо... Ти кукло не си сфатила шо е љубов... Типот може р’мба да ти заработи да си седиш дома, а ти „не бил тука“... Фуј... Ми се гади од вакви појави искрено... болен

a ako jas sum bila taa sto r'mba raboti a nekoj si go prci k i k go boli sto ti e tebe vaka ili onaka,a ti ne go ostavas zasto go sakas?

може и ти да си била таа шо р’мбала, али фактот е дека ти си варала, а не тој, што тебе те прави виновна... Неверство е најгнасното нешто што човек може да го направи... НИкогаш не сум поднесувал луѓе шо забиваат нож во грб, али па уште во врска, тоа е гнасно... Треба да се срамиш од себе, а не уше да се перчиш на форумов... Ако не си сакала да бидеш со некого, раскини, кој ти брани... А ова е више гмизавен обид на искористување и непочитување на другата личност...
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 00:07
Od nekoi sliki sto mi pratija nekoi forimdziki, ne sum bas ubeden deka mozam da ne izneveram...lele, kakvi parcinja, da spoulavis prosto
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 00:13
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Od nekoi sliki sto mi pratija nekoi forimdziki, ne sum bas ubeden deka mozam da ne izneveram...lele, kakvi parcinja, da spoulavis prosto

Тебе Диоген Скопје да не ти пратил сликаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 00:27
ne be, go znam nego, ne e zensko on

Изменето од zbunet - 14.Декември.2007 во 00:31
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 01:28

Sum go izneverila:)
ali zasto ne bil tuka podolgo vreme a ne zaradi sto ne go sakam
da ne bi go izneverila nikoj nikogas treba samo da mi posvetuva vnimanie i da e cesto so mene,znaci koga dobivam se od nego ne bi barala na dr mesto!

mnogu pologicno mi e da go izneveris ako e stalnotuka zaradi nekoja si monotonost,ama da go izneveris ako ne e tuka podolgo vreme mi e nakakov apsurd,ili pak se rabotit za stvarno dolg period,pa ti prorabotilo poligamnoto vo tebe(adzi nemoj da me ubivas)pa si morala.

ne bilo nisto zaradi monotonost i ne bil tuka-ne ne bil so mene nego ne bil do mene-a zaedno sekoj den ???
i nema poligamija alo ? -eden na eden-

kakvi se pricineite za toveto izneveruvanje si znajs sama,jas samo dadov edno moe viduvanje na nestoto,ne konkretno za tebe,tuku opsto zs bi imalo iznevervenje.
i nemoj da gi mesas poimite poligamija i grupen seks.so to poligamnoto vo tebe so rekov mislev na to deka sakas da smenis,da imas razlicen ili so znam jas,a ne da imas grupen seks.voopsto ne te napadnav nigde iako mislam deka taka me sfati.
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 01:33
zavisi dali i kakvi sansi mi se pruzaat
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 09:35
Originally posted by bibce bibce напиша:

ej marija go otupe so ovie receptive.................. sto sakas da kazes deka BI  izneverila samo koga bi  nemalo  ljubov?????

ako e taka togas zasto da izneveruvas ednostavno se razdeluvas ako nema ljubov i ..........cao i so zdravje?????? taka.................barem jas taka mislam

Hahaha, bibce...sto ima tuka nejasno?
Koga bi nemalo ljubov-cao so zdravje kako sto velis ti.
No jas zboruvav vo slucaj da IMA ljubov-a nekoj se zali na monotonija pa poradi toa izneveruva, znaci ako ima ljubov nema prostor za monotonija. Toa sakav da go kazam, a ne recepti so jabolka, misli malku,газење%20од%20смеење znaci dadov primer za bezbroj nacini na koj mozes da ja jades jabolkata ako sakas. T.E, ima bezbroj nacini na koj mozes da ja razbies monotonijata vo vrskata i sekoj den da vi bide interesno...aj bidi malku dosetliva, kreativna, pa ke sfatis sto mislam. Usput izedi i nekoja jabolkaголема%20насмевка

Изменето од maria_magdalena - 14.Декември.2007 во 09:38
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
аџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Поени: 5474
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 10:09

kakvi se pricineite za toveto izneveruvanje si znajs sama,

какви и да се, не се валидни... секогаш постоела можноста „сори, нејќам да бидам веќе со тебе“... А вакво лицемерие, вакво забивање нож во грб, итн., итн., е најгнасното нешто од човековата природа... Фуј!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2324252627 42>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,516 секунди.