![]() |
|
Kако знаеш дека некого сакаш? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 19> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...sum zaborail...zosto mislam deka nema zaljubuenje vise, bar za mene, zs po mene se e veke vesela matematika ...1- dobra kola : kuka i decimalna zarabotuvacka = nieden
|
|
![]() |
|
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
samo glupaviot, ne znae koga saka!
|
|
You live only ONCE!
|
|
![]() |
|
DjSpakY ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 10.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 58 |
epa kazi togas objasni |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Me nervira i manipulira so mene
|
|
![]() |
|
ninaaa ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Neam pojma jas mozha nekogo go sakam ama ne znam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Јас сакам едно 5-6 ама нит им знам име, нит знам како изгледаат, врска немам кои се, од кај се...една од нив сакам и да оженам, ама ни знам која, ни како изгледа, ни дали постои, ни она знае...ни нејзините знаат, ни моите..како ке ја праиме садбава..поима немам...тнко работава |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
ِАман дотука ли дојде работава?Тешко богами... |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Simply.....znaesh toa e edinstvenata rabota,
za koja ne ti treba dokaz.. |
|
![]() |
|
So znaenje...a za da znaes treba na k*rs da se odi
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
leel zbunet za toa ne se odi na k*rs
|
|
![]() |
|
se odi, se odi, aj prasaj
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
збунет повтарач на одделение и к*рс хехеех
|
|
![]() |
|
aaa, fativ vrski
|
|
![]() |
|
DjSpakY ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() ![]() Регистриран: 10.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 58 |
ok fala na odgovorite
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |