|
Трифун Костовски |
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Автор | ||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Imam sreka sto ne mi zavisi rabotnoto mesto od trifko...inaku sigurno ke go odbranev |
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
test_glusec
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не се секирај мене ми зависеше едно време па морав да ќутам |
||
ever try,ever fail.No matter try again,fail again,fail better.
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Оставката е изнудување или рекет.
Се мора по законски пат. А, законодавецот се осмислил а Трифун добро тоа го разбрал. Смена со собирање на подписи е процедура која ќе заврши докплку биде негативна на сано мдва месеца пред редовните избори. Затоа немојте со револт и гнев. Ако тој процес беше едноставен во Кавадарци, Свети Николе и Велес до сега можеби ќе бираа и трет градоначалник. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
орлов,
постои и еден момент во политика, законски одреден, во кој ако некој политичар толку застрани, со ПОЛНО ПРАВО може да се бара оставка. тоа е легитимно право. Всушност, секој политичар, бар во културниот свет, кога ќе види дека не го бива си поднесува оставка... Во Јапан и во Кина дури и се бесат. Само кај нас се дуваат уште повеќе... |
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka e...samo razlikata e sto kaj nas se nema moralna odgovornost za svoite postapki...inaku dosega sigurno ostavi ke trebase da si dadat vera rafajlovska, mihajlo manevski, refet elmazi i negovta sefica...trajko slavevski...gledas cela vlada dosega ke trebase da bide nadvor...toa bi se slucilo vo demokratsko opstestvo no kaj nas ne...duri imavme i slucaj koga minister od neznaenje da rajuva so oruzje povredi novinaka i ne podnese odgovornost..ako ti teknuva |
||
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за елмази и за бошковски и за трифун, се сложувам. За другите, не верувам дека за тоа што имаат „згрешено“ било каде во светот би поднеле оставка...
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Deka Trifun treba da si ODI, toa e fakt, i toa VEDNAS!!! A deka i PENOV bese zanikade i toa e FAKT!
Изменето од moira - 12.Декември.2007 во 13:55 |
||
Филип II
Сениор Регистриран: 02.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ti ochigledno ne go znaesh znachenjeto na poimot "FAKT".;) |
||
Филип II Македонски (живеел: 382-336 п.н.е.), Крал на Македонија (владеел: 359-336 п.н.е.), сопруг на Олимпијада и татко на Александар Македонски и Филип III Аридеј.
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne se grizi go znam znacenjeto na FAKT
|
||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Vo srcevo , imam tetovirano, eden zbor...fotelja,dragaaaa.... " |
||
test_glusec
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе сите се гадови.
Јас се кандидирам за градоначалник. Кој ќе гласа за мене ќе му најдам работно место во градов. Место мајка ми, он да ми го пере долниот веш ОФФ ТОПИК Ова чиста заебанција се зафркавам |
||
ever try,ever fail.No matter try again,fail again,fail better.
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mislis nie seriozno razbravme
|
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro i sega.... чаре..... |
||
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ај прашање до сите вас шо се чаламите за оставка, вклучувајќи ме и мене тука... Шо напраивте за ова?
Потпишавте ли бар петицијава? |
||
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |