![]() |
|
Опуштено со Тони и Дејан |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 22> |
Автор | ||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
fala na podrskata olja.b mi treba...ovde se osekam kao zagrozena vrsta..ili uste poloso ko vid na izumiranje ![]() |
||
![]() |
||
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
|
Vo odnos na poslednoto, tuka godpodin Charles Darwin zaedno so majka Priroda ti ja zapecatija sudbinata. ![]() |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
![]() |
||
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
|
Тони го обожавам,ок ми е емисијата,баш е опуштено,а плус колку и да се минимални средствата кои ги донираат сепак прават нешто, барем да се поддигне свеста за хуманост
Изменето од snegulka - 12.Декември.2007 во 15:49 |
||
![]() |
||
zajasna ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2007 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 37 |
|
Додека бев во Македонија ја гледав емисијата и ми беше ок. Некогаш имаа навистина добри гости на кои им поставуваа поразлични прашања од другите емисии а и пееја во живо. Ми се допаѓа делот каде што се хумани и мислам дека тоа Тони добро го смислил зашто тие спонзори порано даваа пакети со нивни производи на гостите во емисијата и тоа ми делуваше премногу глупаво. Вака се хумани и колку толку ќе му овозможат на некое семејство да има побогата трпеза барем неколку дена и што е најважно неговата судбина ќе ја видат другите луѓе, па понатаму секој со својата свест. Јас сум за правење на хумани акции било од кој вид и за помагање на луѓето бидејќи некогаш им е потребно `било што` и тоа е повеќе од ништо. Не мислам дека оние луѓе што ќе излезат пред камерите и ќе ја раскажат нивната трагедија и ќе побараат искрена помош се бламираат. Напротив сметам дека се храбри и дека навистина им треба помош. Емсисијата на Тони, односно делот каде што е раскажана туѓата несреќа не ја сметам за бламирачка
|
||
Sekogas e ubavo da se slusnat razlicni mislenja zasto toa ja zbogatuva idejata
|
||
![]() |
||
antigona ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
|
Под итно да го смени бендот.Тој пејачот се врти на турбофолк
![]() |
||
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
||
![]() |
||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|
..a koja e ulogata na "fikuson" Dejan ?
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
antigona ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
|
Се врати
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
ТОНИ...ИНТЕРЕСЕН Е ЗАБАВЕН... И СКОРО СЕКОГАШ ИМА ДОБРИ ГОСТИ ВО ЕМИСИЈАТА... |
||
![]() |
||
|
Ah..mila Antigona..prvo se nasmav na tvojot odgovor..za posle nekolku sekundi da svatam deka potpolno si vo prvo...Ako nisto drugo bar vo edno e pioner Jokerot....do sega nikoj nemal muska hostesa u emisija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ....ha ha ha ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
PAVLIN ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
|
tapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ednaaaaaaaaaaaa nevidena....koj etoj toni brej...a uste pomalku ima i uste eden so nego kako pomosnik...do koga bre so emisiii vo studio sedat i zborat....pa ne znam dali tolku gragjani imame nie za site ovie emisii...sramota |
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Се си е до времето. А настаните од времето си го правата своето.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
kakov i da eeeee...go gledaat,komentiraat za nego....raboti nesto...
ne sedi i ne ceka od gospod zdravje...
![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |