![]() |
|
Иронија и сарказам |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne sum voopshto ironichen,.....a,ushte pomalku,...sarkastichen,....................................mmmmmppppppffffuuaaahahahahahahaiuuhahaha,.......
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ironija e sto moras da si tuka so nas BRAT-<----- ova ne e sarkazam
![]() Изменето од anakin - 09.Декември.2007 во 17:25 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Ironija i sarkazam ima i poveke otkolku sto treba i okolu nas i vo nas samite. Ne znam zosto ama mislam deka so godinite humorot se poveke mi nalikuva na sarkazam, a ironijata na zivotot ja prifakam kako normalna rabota..
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
samo covek koj se predava ja sfakja ironijata na sudbinata kako normalna rabota
ne treba taka sarkasticno da se zboruva za ironijata |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Sekoj ednas vo zivotot ja
osetil ironijata na sudbinata. Posle toa se mu e sarkasticno |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
...konecno ODLICNA TEMA....sekoja cest za avtorot
E sega vaka...mislam deka sum povikan da kazam nesto ovde zatoa sto mnogu luge mi rekle deka sum ironicen. No,vistinata e sosema poinakva..Jas sum sarkasticen,i da bidam iskren..ne gledam sto ima loso vo sarkazmot..se razbira dokolku e ummeren i na mesto.Odredena doza sarkazam mislam deka e i preporacliva..si go zimate nautro isto kako vitamin c..i nikoj i nisto ne moze da ve izvadi od takt..zatoa sto sarkazmot vlijae taka sto rabotite gi gledate od nivnata smesna strana :) ..Inace mene odreden doza sarkazam mi pomaga da preziveam :) ..........ke prodolzam...samo se zagrevam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Ironicno e sto ludjeto edvaj cekaat
da ja docekaat novava godina kako da posle ke ziveat podobro Sarkasticno e koga na pola januari nemaat poim so koi pari ke go preziveat mesecot |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ne znqm za ironija,...ama,....mislam deka nema popameten narod od ,....ovoj tuka!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Eve eden primer za ironija.. Si se zaljubil i si pravis ljubovni bajki. A toj se popalil i si snima erotski filmcinja. Ti znaes sto toj saka, toj znae sto ti sakas, a i dvajcata ke ostanete so kusi rakavi
![]() Изменето од Mishell_G - 30.Декември.2007 во 01:26 |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
poveke sakam koga mi kazuvaat direktno vo lice, kako sto mislat, mrazam koga drugarkite ke se naoruzaat so ironicni prefrlanja i mislat koj znae sto kazale
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Nikoj nisto neznae. Cesto se slucuva i da se smenat ulogite -na kraj toj sto sakal vo pocetokot samo zabava da bide smrtno zaljuben, a zaljubenata da ne bide tolku zainteresirana za ljubov. Zivot. Zivotot znae da ti priredi sarkasticna ironija.( "Bozestvena komedija" vo delot od "pekolot" ) |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
![]() |
|
pojma nemate shto e ironija be!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hacko ![]() Сениор ![]() ![]() The Ultimate HackMan Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 119 |
Recisi e isto.
|
|
Svijet je okrutan...Okrutniji od juce...
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
ne e voopsto isto..pravilno upotreben sarkazam ne moze da bide navresdliv...dodeka ironijata,kako i da ja upotrebis skoro sekogas se svaka kako navreda
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |