IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите заедно, сите за едно
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите заедно, сите за едно

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 259260261262263 716>
Автор
Порака
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 01:14
eve edno iskustvoсреќа
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 01:16
mosne simpaticno, eksplicitno iskustvo
Кон врв
T-E-T-E Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2007
Поени: 3802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 01:17
изненадувањеизненадувањеovoj ne go znam...a izgleda kao da rabotel u Mavrovo..mrtov umoren...ama eve..se kolnam nisto ne napravivизненадувањеизненадување
raka shto dava ne se sushi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 01:18
Originally posted by T-E-T-E T-E-T-E напиша:

изненадувањеизненадувањеovoj ne go znam...a izgleda kao da rabotel u Mavrovo..mrtov umoren...ama eve..se kolnam nisto ne napravivизненадувањеизненадување
TETO ova e moe iskustvo ,pa ne moze se za tebeлутинаплазење
tebe ti se uarni ,majkataплазењеплазење

Изменето од marija1000 - 13.Декември.2007 во 01:19
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 01:19
eh, ne ni mozese, kaj mene denes rabotese i da ti kazam vo poverenje ne rabotel vo Mavrovo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 01:20
auuuuuuu, Marija, ova iskustvovo, vikas deka e tvoe a denes stvarno bese kaj mene na rabota , ama ne mu dadov da raboti nisto, mi kaza deka e samo tvoj

Изменето од moira - 13.Декември.2007 во 01:21
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 01:21
&khcy;&icy;,%20&khcy;&icy;...&khcy;&icy;,%20&khcy;&icy;...&khcy;&icy;,%20&khcy;&icy;.....aj sega izjasnete..kaj koja beseтрепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 01:22
tuu Marija...iscrpuvac na rabotna snagaголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 01:23
 zatoa on iscrpen......ох
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 01:23
ovaka, dojde i sakase da raboti kaj mene, ama jas koga slusnav deka Marija go praka, si pomisliv, ova provokacija nekoja da ne e, da ne me iskusuva Marija, i ne mu dozvoliv da raboti nisto, ne za drugo da ne se zameram so Marija, pa koj ke mi nabacuva Dedo Mrazovci
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 01:25
Originally posted by moira moira напиша:

ovaka, dojde i sakase da raboti kaj mene, ama jas koga slusnav deka Marija go praka, si pomisliv, ova provokacija nekoja da ne e, da ne me iskusuva Marija, i ne mu dozvoliv da raboti nisto, ne za drugo da ne se zameram so Marija, pa koj ke mi nabacuva Dedo Mrazovci

ti....sakas da kazes,ne si go gibnala.
aj neka se odmori pa ke go prasamнамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 01:26
Originally posted by moira moira напиша:

itra ti...ama nekako ne mi se veruva...nesto mnogu iscrpen mi izgleda...aj sega,u poverenje kazi mi...da ne zgresi nesto?намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 01:27
isto mislime,Marija...ni mene ne mi se veruva deka bas taka go pustil...go razrabotila malce...ama ko ni malce i se videloзадоволство
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 01:28
 ako taka go pustila,zosto edvaj dva pati.............me izmasiraтаганамигнување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 259260261262263 716>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.