IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Опуштено со Тони и Дејан
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Опуштено со Тони и Дејан

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 22>
Автор
Порака
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 22:58
Originally posted by olja.b olja.b напиша:

bravo diogen majstore ne se davaj na ovie pesterskive luge.bravo za tebe

fala na podrskata olja.b  mi treba...ovde se osekam kao zagrozena vrsta..ili uste poloso ko vid na izumiranje трепкање
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 23:35
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

Originally posted by olja.b olja.b напиша:

bravo diogen majstore ne se davaj na ovie pesterskive luge.bravo za tebe

fala na podrskata olja.b  mi treba...ovde se osekam kao zagrozena vrsta..ili uste poloso ko vid na izumiranje трепкање

Vo odnos na poslednoto, tuka godpodin Charles Darwin zaedno so majka Priroda ti ja zapecatija sudbinata. намигнување
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
snegulka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2006
Поени: 3201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај snegulka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 15:49
Тони го обожавам,ок ми е емисијата,баш е опуштено,а плус колку и да се минимални средствата кои ги донираат сепак прават нешто, барем да се поддигне свеста за хуманост

Изменето од snegulka - 12.Декември.2007 во 15:49
Кон врв
zajasna Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Октомври.2007
Локација: Canada
Поени: 37
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zajasna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 17:25
Додека бев во Македонија ја гледав емисијата и ми беше ок. Некогаш имаа навистина добри гости на кои им поставуваа поразлични прашања од другите емисии а и пееја во живо. Ми се допаѓа делот каде што се хумани и мислам дека тоа Тони добро го смислил зашто тие спонзори порано даваа пакети  со нивни производи на гостите во емисијата и тоа ми делуваше премногу глупаво. Вака се хумани и колку толку ќе му овозможат на некое семејство да има побогата трпеза барем неколку дена и што е најважно неговата судбина ќе ја видат другите луѓе, па понатаму секој со својата свест. Јас сум за правење на хумани акции било од кој вид и за помагање на луѓето бидејќи некогаш им е потребно `било што` и тоа е повеќе од ништо. Не мислам дека оние луѓе што ќе излезат пред камерите и ќе ја раскажат нивната трагедија и ќе побараат искрена помош се бламираат. Напротив сметам дека се храбри и дека навистина им треба помош. Емсисијата на Тони, односно делот каде што е раскажана туѓата несреќа не ја сметам за бламирачка  
Sekogas e ubavo da se slusnat razlicni mislenja zasto toa ja zbogatuva idejata
Кон врв
antigona Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 139
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antigona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 17:27
Под итно да го смени бендот.Тој пејачот се врти на турбофолк
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 17:44
..a koja e ulogata na "fikuson" Dejan ? збунетостзбунетостзбунетостзбунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antigona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 17:58
Се врати ? улогата му е кафекувар/ка.
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 08:24

ТОНИ...ИНТЕРЕСЕН Е ЗАБАВЕН...
И СКОРО СЕКОГАШ ИМА ДОБРИ ГОСТИ ВО ЕМИСИЈАТА...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 10:12
Originally posted by antigona antigona напиша:

Ah..mila Antigona..prvo se nasmav na tvojot odgovor..za posle nekolku sekundi da svatam deka potpolno si vo prvo...Ako nisto drugo bar vo edno e pioner Jokerot....do sega nikoj nemal muska hostesa u emisija голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antigona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 11:39

Ah..mila Antigona..prvo se nasmav na tvojot odgovor..za posle nekolku sekundi da svatam deka potpolno si vo prvo...Ako nisto drugo bar vo edno e pioner Jokerot....do sega nikoj nemal muska hostesa u emisija голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Вака не сум се смеела од дамна. Може сега за Нова Година ќе го китат со лампиони.Што ќе им е елка????? најискрено,и мене човекот ми е енигма.   
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 12:10

[QUOTE=antigona]Се врати ? улогата му е кафекувар/ка.

Вака не сум се смеела од дамна. Може сега за Нова Година ќе го китат со лампиони.Што ќе им е елка????? најискрено,и мене човекот ми е енигма.    [/QUOTE
....ha ha ha голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка..ludilo..kakva super ideja antigona..i pak ke bidat prvi u nesto..covek-Elka...abe pioneri se nema sto...super ideja...sekoja cestгазење%20од%20смеење
Кон врв
PAVLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Локација: Saint Helena
Поени: 889
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 13:19
Originally posted by blashka blashka напиша:

tapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ednaaaaaaaaaaaa nevidena....koj etoj toni brej...a uste pomalku ima i uste eden so nego kako pomosnik...do koga bre so emisiii vo studio sedat i zborat....pa ne znam dali tolku gragjani imame nie za site ovie emisii...sramota
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2007 во 16:53
Се си е до времето. А настаните од времето си го правата своето.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 22:25
Originally posted by PAVLIN PAVLIN напиша:

Originally posted by blashka blashka напиша:

tapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ednaaaaaaaaaaaa nevidena....koj etoj toni brej...a uste pomalku ima i uste eden so nego kako pomosnik...do koga bre so emisiii vo studio sedat i zborat....pa ne znam dali tolku gragjani imame nie za site ovie emisii...sramota

kakov i da eeeee...go gledaat,komentiraat za nego....raboti nesto...
ne sedi i ne ceka od gospod zdravje...изненадувањенамигнување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.