IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Провокација
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Провокација

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 20>
Автор
Порака
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 11:55
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

a sto ako se skarame eden den...se ke kazis...i posle sum gotov...zatoa ke si pazam sto zboram
nema da se skarame jas nema da te lazham
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 12:14
Dobrooo         големо%20гушкање
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 12:26

Mammo ja sepak sum ti sin, vakov takov onakov i sekogas sum za tebe tuka i ....za snaata sto ke ti ja donesam

Ok...ok...dobro,se razbravme....ama za snaata.....ухke se dogovorimeнамигнување

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 12:35
I mora od forumov da bide snaata
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 12:37

I mora od forumov da bide snaata

ama...ne me ucenuvaj sega....moralo,kako ne be!!
Zapravo.ako znae da suka kori-mozebi i ke razmislamплазење

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 12:46
Pa ovde se se domakinki, ma mammo...gotvat, perat, rani previvaat, a pa svekrivata da znaes kolku si ja sakaat...i na k*rs imaat odeno za sakanje svekrva
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 12:52

Pa ovde se se domakinki, ma mammo...gotvat, perat, rani previvaat, a pa svekrivata da znaes kolku si ja sakaat...i na k*rs imaat odeno za sakanje svekrva

мечтаењемечтаењемечтаење...ne me PROVOCIRAJ!!!(da se drzime na temava)

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 20:06
a ova ,ne e provokacijaтрепкање
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 23:14

Dobrooo         големо%20гушкање
dobrooooooooo ama nemoj posle ne dobro
Кон врв
connected Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 2787
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај connected Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 21:50
Originally posted by brza brza напиша:

Originally posted by connected connected напиша:

Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

хахаххахаха, ме изнасмеавте brza, connected i mamma газење%20од%20смеење

и сега, пак ли останавме без провокатори ?сршено%20срце   голема%20насмевкаплазење

изгледа тага
нема смисла, сепак кога гледам дека некој е ептен повреден ми станува жал.

aj,...mashko (iako i tie se ligavi),,....ama,koga ke vidam prepotentna i samobendisana "zenska",.........prosto mi se ,...loshi i mi doagja da povratam,....a,shto e najstrashno,...takvite imaat najgolemi shansi da stanat"nekoj" vo drzavava ( a i stanuvaat),,...i toa so zasluga na narodot..........смеење

п.с.
во случај да не знаеш што значи ова, еве ти објасување

http://smh.com.au/news/national/man-blames-littlepinky-ad-for-road-rage/2007/10/31/1193618974061.html
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 23:37
Ja i vikam deka sum zbunet i deka slavata mi udrila vo glava, a ona mi vika deka sum bil zbunet udren vo glava  смеење
Pa na sto lici ova, ako ne na provokacija   смеење
Кон врв
smile* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај smile* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 01:27
mnogu provokacii vecerva na edno mesto...ama koj da go razbere ili dekodiraизненадувањеплазење
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 01:29
среќахммм
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
smile* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај smile* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 01:30
Originally posted by smile* smile* напиша:

mnogu provokacii vecerva na edno mesto...ama koj da go razbere ili dekodiraизненадувањеплазење

toa ke mu dojde kako "MOLAM"? klucen zbor ili lozinka-rakopis seednoзбунетост
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.