![]() |
|
Би го изневериле ли партнерот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 42> |
Автор | |
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
иииих... јака љубов нема шо... Ти кукло не си сфатила шо е љубов... Типот може р’мба да ти заработи да си седиш дома, а ти „не бил тука“... Фуј... Ми се гади од вакви појави искрено... ![]() |
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
ajde adzija, bidi toleranten ti se molam :)
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Имав и јас една таква познаничка. Дечко и, со кого идеа 4 години, беше во Америка и се утепуваше од работа за да спечали нешто со цел да започнат некое бизнисче тука, а ова во "меѓувреме" партал го направи пола Скопје (велам пола, пошо другата половина се женски И овој се врати се еден куп поклони за неа, а оваа му глумеше невина...демек го чекала.. Арно ама иди затвори уста на пола град...и кога овој дозна, среќа не се самоуби, ама поштено ја шутна...и сега не знам шо праи типот, али оваа ко мува без глава се шврља наоколу барајќи некаква "љубов" и разочарувајќи се од машките демек она идеалната не можела да го најде "вистинскиот"... тажно, но вистинито. Изменето од EvAngelos - 11.Декември.2007 во 22:04 |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
haha, kasicna prikazna. Veruvam mnogu shvrljacki ke procitaat i se propoznaat tuka.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
![]() |
|
Ena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Гревота за човекот, а таа слободно може да се утепа |
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Ena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Во никој случај не би изневерила додека сум во врска
|
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Н-И-К-А-К-О. Колку и да е силно искушението, колку и да е "јака"причината...си имам така еден Чувар во срцето што ме пази од вакви гнасотии.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
mnogu pologicno mi e da go izneveris ako e stalnotuka zaradi nekoja si monotonost,ama da go izneveris ako ne e tuka podolgo vreme mi e nakakov apsurd,ili pak se rabotit za stvarno dolg period,pa ti prorabotilo poligamnoto vo tebe(adzi nemoj da me ubivas)pa si morala. |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Во изневерувањето не гледам логика, каква е таа љубов тогаш ако има логика да се изневери заради монотоност?
1. Или не е доволно силна.
2. Или не е вистинска.
3. Или двете страни не работат на случајот.
Сума сумарум-подобро да се раскине таканаречената врска.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja sum se izneveril sebe si...morav da priznam...koga ne bev vo vrska bev so nekoi zenski sto ne gi sakav tuku samo kolku da si zavrsam rabota...se sramam...tie takvite ako me citate, prostete mi ne znaev sto pravam...
|
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
se e ok samo so nemoj da gledas stalno na ljubovta od filozofska strana.vo ljubovta spagjat i seksualniot zivot,i tuka vervi mozit da imat monotonost,a ostaj to covekot e poligamen po svojata priroda,pa taka imat nekoi raboti koi so ne se prifateni od opstesvtenite normi vo koi ziveeme.ali to e. |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Јас мислам дека е подобро човек да се вежба да и биде верен на девојката/дечкото уште пред да стапи во врска со неа, а ако е можно и пред да ја запознае
![]() ![]() |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |