IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Цаци Паковска
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Цаци Паковска

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 8>
Автор
Порака
gordon Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gordon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2007 во 22:50
Архитектите по правило мора да се едни од лидерите на естетиката. Биле први до фараонот у Египет па на даље... Али тоа не значи дека треба да знаат да поправаат телевизори и да се разбираат у све. Ме нервираат толку ангажирани цури, идите играјте си со другарчињата и е....се!
Кон врв
biba Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Ноември.2007
Поени: 25
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај biba Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 09:50
Originally posted by gordon gordon напиша:

Za nea li ke trosime vreme i pari. Stop
  Nie ne samo da si kazeme sto mislime za devojceto ,neka trosat shmizlickite nasobrani okolu nea, ako Ona ni diktira moda tesko nas.
biba
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2007 во 18:03
цаци ај земи си еден тротинет и правец у милано БЈАЧ
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
olja.b Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Декември.2007
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај olja.b Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2007 во 01:25
mene samo ne mi e jasno od koga do koga Caci Pakovska stana moden stilist KOGA TOA SE SLUCILO LUGE?jas ili ne sum bila tuka ili ova e SALA!      
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2007 во 01:31
..luge dosta vise so CACI (metar i zilet)...Kaj Cacka jedino me pali visinata...i paaa...samo visinata..na glava mozam burek da i jadam...a posle ke se navedne ..i moze jogurt da se napie...ALI samo da pazi da ne me nakape...dolniot ves mi e D&G  голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2007 во 17:33
Pa,aj da bideme i malku realni,tipkata e stvarno odvratna,ali pak za mn.raboti e vo pravo
Кон врв
Freya Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2006
Поени: 491
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Freya Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2007 во 20:34
Tipkata i vo ekspres lonec da ja stavam nema da mozam da ja svaram.
Nepodnoslivo stvorenje.

Изменето од Freya - 07.Декември.2007 во 20:35
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2007 во 20:49
ne mi se veruva deka na vcerasnata emisija uspea site mozni poznati mesta vo Paris da gi utne pa neka izleze malku, neka istrazuva, neka nauci koe sto e
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
tic_tac Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 17.Ноември.2007
Поени: 31
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tic_tac Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 01:41
Tipkava e bog da cuva! Site i se za nikade samo nejzinana Karolina e najbolja!E kaj go ima mori toa?! A si zalikuvaat ko jajce na jejce se!Aj idi setaj tamu!Shushkalka glupa

Изменето од tic_tac - 12.Декември.2007 во 01:43
Кон врв
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 05:45

"Tipkava" se nasla kompetentna da sudi, koj ima/nema stil, i koj kako se oblekuva, dodeka sama ne se gleda vo ogledaloголема%20насмевка..a ostavi toa, ama i Karolina ja pravi nejzin klon, taa i e stilist????газење%20од%20смеење

Ja znam Caci, uste koga ne bese toa sto e, bas smesno bese da se komentira za nea vo Models-In uste pred 5-6 godini.. hahahahhaha Na vremeto modna agencija ke otvarase,ama eve gledam stanala stilistka, i "tv-faca" (of lele...газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење)
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 15:36

ne mozam da ja slusam zatoa sto koga ke zbori nekako mi shusti celo vreme

Кон врв
antigona Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 139
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antigona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 15:56
Originally posted by la fille la fille напиша:

ne mi se veruva deka na vcerasnata emisija uspea site mozni poznati mesta vo Paris da gi utne pa neka izleze malku, neka istrazuva, neka nauci koe sto e

A dali ja gledase vcera???Vo Luvr bil najgolemiot shoping centar???? Pa barem nesto da procitala,pa da prezentira.Sto misli taa,deka nie od nejze cekame da ni kaze kako e vo nekoj grad niz svetov.Alo devojko,ima i vo MK luge sto prosetale.daj neka oladi malku,ne ja biva za nisto.A klonot i e ekstra,se zivi kopii od svetskite kreatori,neznae ni sama da iskombinira edna sukna i bluza.
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
Кон врв
antigona Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 139
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antigona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 15:58
Originally posted by antigona antigona напиша:

Originally posted by la fille la fille напиша:

A dali ja gledase vcera???Vo Luvr bil najgolemiot shoping centar???? Pa barem nesto da procitala,pa da prezentira.Sto misli taa,deka nie od nejze cekame da ni kaze kako e vo nekoj grad niz svetov.Alo devojko,ima i vo MK luge sto prosetale.daj neka oladi malku,ne ja biva za nisto.A klonot i e ekstra,se zivi kopii od svetskite kreatori,neznae ni sama da iskombinira edna sukna i bluza.

Najvaznoto go zaboraviv:Triumfalnata kapija od koga e vo LUVR?????
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 19:56
izgleda ja premestile, bidejki jas posleden pat koga bev vo Paris taa si bese na  Chapms Elisaisголема%20насмевка
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.