|
Како знаете дека сте заљубени? |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |
Aquamarine
Нов член Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 11.Декември.2007 во 15:33 |
Kako znam jas deka sum zatreskana ? Hmmmmm...
Gubam apetit Slusam pop ligavi baladi Ne mozam da mu gledam vo oci Slabeam (dali vi se veruva?!) Zboruvam mnooooogu vo negovo prisustvo Fantaziram, non-stop go sonuvam prvata nedela I konecno, se cuvstvuvam kako tinejdzerka.Eh, ludi godini!! |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Побудалувам....очите ми добиваат манијакален сјај, умствено сум отсутна од сегашноста, ме фаќа блага несвестица кога му го слушам гласот, се осеќам пијано (иако не сум пиела ништо) и се смеам по улица без очигледна причина
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Aquamarine
Нов член Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pozdrav Marija Magdalena.
Abe ete sto zaboraviv i jas da napisam.Znaes, covek ne samo od vino e pijan. A ova so smeenjeto po ulica bez pricina....Ako vidis denovive nekoja takva, da znaes, mozebi sum jas! A so ova manijackiot sjaj vo ocite, me iznasmea, da znaes.Pozdravce! |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жива вистина ти кажав...таква сум...јас дури и се разболувам од љубов, брлавам, брлавам и на крај се тралалосувам... |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
brigitte
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga sum vljubena sum mnogu srekna, moze da mi se kacat na glava gajle nemam, ne se nerviram ich. Se smeam po celi denovi i srcevo mi tupka silno, mislam na nego po cel den i koga ne e so mene mi nedostiga premnogu, duri vo grlovo cuvstvuvam grutka, a ocite mi svetkaat so cuden sjaj, i razmazena sum i ubavo mi e i edvaj cekam da go gushnam i baknam....
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
првото да.....абе уста не ми се отвара.
второто...хммм...и тоа да. третото не...гледам и тоа како гледам во очи..хехееее четвртото...донекаде да...слабеам ради немањето апетит, не поради љубовта. петото не баш....се трудам да останам прибрана односно тоа што сум. шестото....и тоа не. зашто? зашто кога и да легнам во кревет одма заспивам зашто сум претепана и немам време да фантазирам. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..И САМО ЧЕКАМ ДА ДОЈДЕ ,ДЕНОТ...,,X"..КОГА КЕ....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па веројатно треба да осеќам некои пеперутки во стомакот и тешко да дишам кога ќе помислам на него
|
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SAMO TOGAS I PRI NIEDNO DRUGO CUVSTVO,
I NEMIROT
I BOLKATA
I STRAVOT
SE.....SLATKI....MMMMMMM........
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KOGA TI E ,SE DRUGO ,SEEDNO
Изменето од anakin - 11.Декември.2007 во 19:27 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
osven gore navedenoto.....
koga zaboravas na sebe.... nekogas e tesko da se vratis vo realnosta.... Изменето од ekaterina - 11.Декември.2007 во 21:28 |
|
people are strange
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slusam sentisi :)
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Auuu vo posledno vreme ne veruvam vo zaljubenost, zosto smetam deka toa e samo minliva faza, posle koja moze da sledi ljubov ili prekin. Zatoa i ne se opteretuvam mnogu so simtpomite na zaljubenost, zosto znam deka ke pominat . A za toa kako znam deka sum zaljubena? Znam deka sum zaljubena koga site negovi gestovi (privlecni ili neprivlecni) vo mene predizvikuvaat vozbuda, i najgolemata glupost da ja tresne ke si mislis deka izmislil nova formula za voda, koga mislis deka pred nego ne postoel nikoj drug, koga slusas glasna muzika i vo sekoj tekst naogjas po nekoj stih za nego, koga ti snemuva zborovi vo negovo prisustvo ili zboruvas nepovrzano i nelogicno, koga po cel den gledas vo mobilniot dali ti stignala poraka, koga ne mozes da spies do nikoe vreme pa si pisuvas postovi na forumot ljubov ..
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu mi se saka so nea
|
|
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |