IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дечко од клас
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дечко од клас

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 5>
Автор
Порака Обратен редослед
Ena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 798
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 19:15
Супер е да се има дечко од клас. Заедно бевме 4 години од 4та година средно. Спонтано се роди љубов меѓу нас
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 19:44
Originally posted by KaLiNa KaLiNa напиша:

vrska so nekoj od klas-da ili ne?

Досега од она што сум го видела само една од пет врски од клас успеваат...

Оние чија врска не успеала не разговараат, а и кога разговараат се само на здраво и како си. Едни дури и се венчаа после 5 години откако завршија, а по уште 5 се разведоа... така, и таа врска ја сметам за неуспешна.

Мојот став е генерално (88%) против.
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 19:18
abe zlato i ja go rekov istoto.....toa se odnesuva na site sto ti se dopagaat,nebitno dali ti e u klas ili na rabota ili ne znam od kade....TongueWink
kuliraj
Кон врв
laze Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Поени: 271
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laze Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 19:11
zavisi mislam ako mi se dopaga zosto da ne bideme zaedno se e mozno!!!!!!!!!!!!!!!!!
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 17:22
ne......
te prasav sto ti znaci toa zavisi..?
kuliraj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laze Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 17:20
Moze nemam nisto protiv i jas imav greska li e toa
Кон врв
anne Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Поени: 84
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anne Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 17:17
I TOA SI BIVASmile 21 VEK SME
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 17:09

aj bidi poprecizen

kuliraj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laze Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2006 во 16:54
Pa zavisi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2006 во 14:22
bas bi mozela da vlezam vo vrska so nekoj sto tolku vreme go gledam, bidejki pred se ke mi bide drugar, ke go poznavam dovolno dobro i ke znam za sto se e sposoben...ke znam dali mozam da ocekuvam da me izneveri,izlaze....ke bidam svesna za negovite mani i doblesti i ako i pokraj toa seuste sakam da sum so nego, togas znam deka vrskata bi bila prekrasna....

kuliraj
Кон врв
spring Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Декември.2006
Поени: 34
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај spring Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2006 во 19:19

Никогаш не би направила нешто со некој од клас, може зошто ги гледам секој ден па ги знам многу добро. Можеш и за некој од страна што се гледаш често да мислиш дека го знаеш добро, ама овој што го гледаш секој ден по 6 саати?!?!?! Не фала, сум ги видела како се понашаат во секакви ситуации, и таков дечко да имам???? Неееее! Не ги правам глупи и ружни, само ги имам запознаено ептен добро за да се залјубам во некој од нив!

Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2006 во 14:09
Originally posted by teddy bear teddy bear напиша:

uh se osekam ko baba od 70 godini so evocira spomeni od mladi daniTongueLOL

Spored izjavava, ti Teddy Bear, da si se prekrstis vo Baba Meca!
LOLLOLLOLLOLLOLLOL
(bez ljutis!)
Veni Vidi Vici
Кон врв
marinka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Септември.2006
Локација: Jamaica
Поени: 432
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marinka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2006 во 11:23
ne...ne gi potcenuvam muskite od moj klas ili neso slicno ama ja toa ne bi go napravila...od mnogu pricini...
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2006 во 14:38
Не ги правиме сите ружни и глупи... Само ја кажуваме вистината... LOL Ама озбилно... Пола ден сум со нив.... И знам какви се.... Има и убави ама многу се дигнати, можат да бидат фини али не сакаат..... 
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 5>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.