![]() |
|
Сите заедно, сите за едно |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 221222223224225 716> |
Автор | ||
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ne dojde navecer...imase gozba...se sluzese jadenje pienje
![]() ![]() |
||
raka shto dava ne se sushi
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
ма не знаев дека имате прослава....ќе дојдев инаку... а за Дедо Мраз не сум во тек
![]() ![]() ![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
а јас сум слободна да се дружам на форумов, вас ве нема..... баш ми е жал.....не сте виновни вие....
![]() ![]() ![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
juhuuuu dotki:)) i batkovci de
![]() |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
eve me(gushka)
![]() ![]() |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
|
fala boguuuuuuuuu
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
molchi nemozam da se sozemam od vcherashnata "tok shou" na boki...cela sum zaprepastena..i vreme mi trebashe da se priberam vo realnosta
![]() |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
|
||
|
||
![]() |
||
|
heheheheh dovolno mi e da go vidam na TV samo bez da otvore usta i kraj ..posle sum hipnotizirana:))))
|
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
|
a sledniot pat moram i jas da se hipnotiziram:))) |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
|
samo potseti me po so vreme da ja primam dozata....
![]() |
||
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
А ТУКА СТЕ А ????
АЈ ДОБАР ДЕН ВИ...
|
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
МАРИЈАНА РЕЧИ МИ ДЕКА СЕ ЗЕЗАШ...
ДЕКА НЕ ГО ГЛЕДАШ СТВАРНО БОЈАН 13 КА ....
|
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 221222223224225 716> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |