![]() |
|
Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 45> |
Автор | ||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...EJ,AJ NEMA SMISLA ZA SITNICI DA JA ZAMARAME....!!!
(K-15...
![]() ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
raka shto dava ne se sushi
|
||
![]() |
||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|
.....ni zlatnite ripki ne se ona sto nekogas bea...Nisto od sneg za denes....ali blagodaram odnapred za drugite 2 zelbi
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Agapi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
|
Denes sakam
1. Da znam se matematika na testot (iako vsusnost niso ne znam)
2. Da ne me stanat po dr predmeti
3. I aj dosta e da ne ja macam ripkata
![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
понеделнички топ 3
![]() 1. да изрешам се диво и живо на мат на вежби ![]() 2. мама да ми го купи капут4ето од скопје ![]() ![]() 3. да не ме фати дремка ![]() |
||
![]() |
||
Agapi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
|
Fala ti ripko mi gi ispolni zelbite, aj utre dr
![]() |
||
![]() |
||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|
koj ritual ova mi stana znaci..ne mozam denov da go pocnam bez kafe i "caskanje" so ripkata...znaci zelbi za vtornik 11.12.2007
1.Konecno denes da go dovedam stanov malku u red ![]() 2.Sakam podobro raspolozenie od vcera ![]() 3.Vecer sakam da izlezam na pijacka so malata ![]() p.s. fala ti zlatna ripko..you rocks! ![]() |
||
![]() |
||
|
uste nema pladne..a dve zelbi veke mi se ispolneti...blagodaram
![]() |
||
![]() |
||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
|
Vreme za dnevna doza a
![]() 1. Da fatam vecer vo kladilnica dobar kes; 2. Da odam za Beograd vikendov; 3. Da go napravam flaerov TOP; ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
желбиве ми се како издувен вентил...
![]() 1. да го најдам напишаниот реферат 2. ако не го најдам... да не морам да пишувам нов 3. да ми се исполнат горните две ![]() |
||
![]() |
||
|
..fala za vcera zlatna ripko
![]() 1.Sakam denes da sum cel den dobro raspolozen 2.Da zavrsam ona sto go zapocnav vcera..(so tvoja pomos) 3.Ako ne si i go nasla referatot na Biserna_Devojka,pod itno toa da go napravis denes,za da ne pisuva badijala nov ![]() |
||
![]() |
||
|
фала диоген...
![]() ![]() ![]() за ден среда ... желби 1. да научам биологија за царство на : - монери -протисти -габи -растенија -животни 2. да напишам нов реферат историја ![]() ![]() 3. да ми стаса денов од 24часа... ми треба ВРЕМЕЕЕЕЕЕЕЕ ![]() |
||
![]() |
||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
|
1. da ja zemam ona po italijanski so gla od koleno
2. da gi zemam onie dvajca so glajte od parnono 3. i ona glupacana da ja zemam so gla od koleno THAT'S ALL ![]() ![]() |
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
![]() |
||
|
...nov den...novi zelbi...za cetvrtok 13.12.2007
1.Konecno da mi trgne germanskiov ko so treba 2.Ako ne mi trgne ..togas da ne se osekam glupavo 3.Sakam vecerva spageti za vecera |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |