|
Грешка во името |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | ||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 11.Декември.2007 во 00:07 |
|
Sto se slucuva koga ke ja narecete devojkata/deckoto so drugo ime? Ili vas ako vi go napravat toa? Moze da bide sosema naivna situacija, ne mora za vreme na sex, i pak da e zaebano. Jovanke, ups izvini Trajanke,...
|
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
многу често ми се случувало да ми дојде на јазик ама никогаш не сум утнала..и тоа не било ради некој друг бивши и не било додека сме имале секс...едноставно ете. не знам зашто...но фала Богу никад ен се заебав.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
smile*
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NIKOGAS NEMA DA ZGRESITE AKO IMINJATA SE POKLOPUVAAT |
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Наровучение: Барајте си девојка со исто име како предходната.
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
smile*
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TOKMU TAKA SAMO SO BISTAR UM SE POSTIGNUVA SE NE E SE VO GLAVATA
|
||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ej braos za temava Mene pred 4god. otprilika mi se desi takva gramaticka greska Bev so edna devojka koja ja sretnav na odmor i za vreme na petingot mene mi tekna na edna devojka od doma koja stvarno mi se svigase i po greska go izgovoriv nejzinoto ime za sreka brzo se snaogam vo spontani situacii i prodolziv izmisluvajki edna prikazna deka demek tipkava nesto rekla i demek sakav i ona da go slusne toa navodno smesno nesto Bitno se izvlekov od blam
|
||
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
дрља вчера ме нарече темјанушка...тоа е име или цвеќе???
|
||
|
||
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ufff...ne znam bas da li bese vcera i dali bese temjanuska i dali bese ime ili bese cveke......ustvari sto zborev...
|
||
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
реов јас...ти не ме сакаш мене...ти по цвеќиња се леташ.... сигурно и бившата ти се викала ружа...
|
||
|
||
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne sum kriv maco ne ja zemav dnevnata doza "Bilobil forte", a mozda i sum imal nekoj bivsa ruza vo sekoj slucaj ti si za mene kaktus, ne smeam premnogu da ti se doblizam posto moze da nae*am
|
||
|
||
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многу тапа работа е да се згреши името. Скоро ми се случи во сон додека јас спијам, а дечко ми гледа фудбал да изговорам друго име, ама не дека сум имала нешто со тоа име, туку изгледа сум сонувала некој дечко со такво име.....и после одвај успеав да му докажам дека постои само он и никој друг
|
||
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
||
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Epa koj mu e kriv, kaj se gleda fudbal so devojka i baska uste te ostavil da zaspies namesto da...
|
||
|
||
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Попладневно спиење после с..с беше тоа и наместо он да заспие, јас го претркав |
||
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
||
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ok, opravdano Te razbiram koga si imas rabota so spanko bolje zaebi go pred on tebe |
||
|
||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |