|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 102103104105106 717> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj si prijatele ... ZAGOR - TE - NEJ !!! zosto ne se druzime poveke ... na koi temi odis ??? |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve kako izgleda edna ubava rezonanca ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од marco_antony - 10.Декември.2007 во 22:35 |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
primer na disharmonija .... ama simpaticna disharmonija ... se snajde tipot ... Изменето од marco_antony - 10.Декември.2007 во 22:35 |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve me..sekade po malku,mesto ne me faka...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ... bidi sekade ... isto i mene mesto ne me faka ... poveke sum na skype doduse ... ama i tuka zirnuvam ... da vidam sto se raboti ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
f_frosina
Сениор Регистриран: 21.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 227 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo momci, pozdrav i od mene :)
|
|
f_frosina
|
|
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na vnimanieto!
|
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...СЕ ДОДЕКА НЕ МИ ГИ ЗАТВОРАТ ВРАТИТЕ..СЕГА ДО ДУШЕ ПО МАЛКУ..АМА ЕДЕН ДЕН..ЌЕ БИДЕ...ЧУК,ЧУК...СТОЈАНЧЕ..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravoooooooo frosina ... prijatna vecher ti posakuvam !!! eve nesto pravime na temava ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZAGOR-TE-NEJJJJJJJJJ... ME POTSETI SO OVA CUK,CUK STOJANCHE ... NEKOJ TROPA NA VRATATA... A OD VNATRE ZENSKATA PRASUVA : - KOJ CUKA ? A OVOJ : - NE E VAZNO KOJ CUKA ... TUKU SO STO CUKA !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu brza kola josefina ... nikako da vidam koj ja vozi ... da ne si ti ? |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 102103104105106 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |