![]() |
|
ЈАВИ СЕ.......... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 29> |
Автор | ||
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...
![]() ![]() ![]() ај ако знам ќе се јавам, ако незнам не се јавувам...па кога ќе научам ќе се јавам... ![]() ![]() ![]() |
||
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Alooooooooooooooo.....pa nikoj nema
![]() |
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ZOVEM DA TI CUJEM GLAS
DA TE POTSETIM NA NAS
DA TE PITAM KAKO SI STO JE NOVO LJUBAVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
...МЕНЕ МЕ БАРАШ?ТУКА СУМ ...ЕВЕ...(СРЦ) ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
...,,STO ME ZOVES".....КОГА ТИ ДАДОВ ПОГРЕШЕН БРОЈ!!! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
аман !!! цел ден не прекинавте...
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
ЕЕЕЕЕЕИИИ..ИЗГЛЕДА ЈАС СУМ,ДАЈ МИ ГО БРОЈОТ ДА СЕ ОБИДАМ ПОВТОРНО... |
||
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
па редно беше да се јави некој !!
![]() |
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
aaaalooooo!!lele pak zafateno
![]() pa okapa na telefon,aman veke
![]() ![]() ![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
...me slusase so radost i netrpenie, a sega samo netrpenie za da me doslusas...sto se sluci vo meguvreme ?...samo nekolku godini ...
|
||
![]() |
||
smile* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 127 |
|
nekoj kogo ni so celo ime i prezime nema da go prepoznes ![]() |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...ich nejkum ljubav vodenje preku telefon...nebiva taka...toa e za u zivo...telefonot e za alo-alo-doktorke...kuklata moja nodzeto go skrshi...tra-la-la...
![]() |
||
![]() |
||
|
...ЕЈЈЈЈ,АЛОООО......!!!!....спие,сигурно..да ...
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |