![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 471472473474475 959> |
Автор | |
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TAZNA SUM ZASTO NE MI PISUVA ZAGOR???? LUT MI E?????? |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
ZAGOR... НЕ ЗНАЕ ДА СЕ ЛУТИ...А И ЈАДЕ ЛУТО...!!!!Е,КАЖИ СЕГА ШЧО ДА ТИ ПИШАМ....?!!ЗА СИНОЌА...ЗНАЕШ...ШЧО ДРУГО.... ![]() ![]() Изменето од zagor - 10.Декември.2007 во 17:37 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Ok
|
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
![]() |
|
Agapi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
najtazna so mozi da bidi, i iznervirana i razocarana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
ZAGOR... НЕ ЗНАЕ ДА СЕ ЛУТИ...А И ЈАДЕ ЛУТО...!!!!Е,КАЖИ СЕГА ШЧО ДА ТИ ПИШАМ....?!!ЗА СИНОЌА...ЗНАЕШ...ШЧО ДРУГО.... ![]() ![]() znaci ne mi se lutissssssssssssssssssssssssssss
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..BAS TI LEPO STOJE SUZE ... ..ALI NEMOJ PLAKATI... ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
многу среќно со оглед на околностите....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
цел ден со кафето и книгата,учам право уф ај нека помине уште тој колоквиум па да паузирам малку и одмооооор
|
|
![]() |
|
nate77 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2007 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 90 |
umorna sum... učev!
![]() |
|
sakam skopsko
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
паааа...кичма ме заболе веке пред компјутер..али добра сум..мирна некако .....
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
ќе се чувствував супер...да не бев јебен меланхолик
![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
под висок... многу висок напон !!
![]() |
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
супер,решив се на колоквиум,сеа може да одмарам кафенцето ми е тука,чоколда со лешник мммм....топ ми е
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 471472473474475 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |