IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ЈАВИ СЕ..........
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЈАВИ СЕ..........

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 29>
Автор
Порака
str8up Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Регистриран: 18.Април.2007
Статус: Офлајн
Поени: 1492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 02:17
јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...збунетостзбунетостзбунетост
ај ако знам ќе се јавам, ако незнам не се јавувам...па кога ќе научам ќе се јавам...голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 10:08
Alooooooooooooooo.....pa nikoj nema  плачење
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 16:49
на%20телефонна%20телефонна%20телефонна%20телефон
јави%20ми%20сејави%20ми%20сејави%20ми%20сејави%20ми%20се
ZOVEM DA TI CUJEM GLAS
DA TE POTSETIM NA NAS
DA TE PITAM KAKO SI STO JE NOVO LJUBAVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 
големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 17:20
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

...МЕНЕ МЕ БАРАШ?ТУКА СУМ ...ЕВЕ...(СРЦ)
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 17:22
Originally posted by bibce bibce напиша:

на%20телефонна%20телефонна%20телефонна%20телефон
јави%20ми%20сејави%20ми%20сејави%20ми%20сејави%20ми%20се

ZOVEM DA TI CUJEM GLAS

DA TE POTSETIM NA NAS

DA TE PITAM KAKO SI STO JE NOVO LJUBAVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 

големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

...,,STO ME ZOVES".....КОГА ТИ ДАДОВ ПОГРЕШЕН БРОЈ!!!
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 19:59
Originally posted by zagor zagor напиша:

Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

...МЕНЕ МЕ БАРАШ?ТУКА СУМ ...ЕВЕ...(СРЦ)
Abe ne bas ama koga veke ti se javi aj na tebe ke ti kazam :................ "Kaj si be ti da se javis do sega a??????" .........газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 20:12
аман !!! цел ден не прекинавте...изненадувањеизненадување ало,... кој е на тел ??....на%20телефон голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 20:17
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

аман !!! цел ден не прекинавте...изненадувањеизненадување ало,... кој е на тел ??....на%20телефон голема%20насмевка

ЕЕЕЕЕЕИИИ..ИЗГЛЕДА ЈАС СУМ,ДАЈ МИ ГО БРОЈОТ ДА СЕ ОБИДАМ ПОВТОРНО...
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 20:30
па редно беше да се јави некој !! плазење
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 20:41
 aaaalooooo!!lele pak zafateno тага
 pa okapa na telefon,aman vekeлутиналутиналутина
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 21:51
...me slusase so radost i netrpenie, a sega samo netrpenie za da me doslusas...sto se sluci vo meguvreme ?...samo nekolku godini ...
Кон врв
smile* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај smile* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 03:03
Originally posted by natalija natalija напиша:

А Кој е Таму

nekoj kogo ni so celo ime i prezime nema da go prepoznesплазење
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 03:39
...ich nejkum ljubav vodenje preku telefon...nebiva taka...toa e za u zivo...telefonot e za alo-alo-doktorke...kuklata moja nodzeto go skrshi...tra-la-la...плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2008 во 10:36
...ЕЈЈЈЈ,АЛОООО......!!!!....спие,сигурно..да ...голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.