![]() |
|
foto rap |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 567 |
Автор | |||
igor.pandurski ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
А за Зоки К,
Нина не го познавам доволно човекот за да знам дали е тоа за очекување од него или не, мислам да рапува де! ![]() Но морам да признаам дека дека е исто одличен! Ах да беше стрела песнатааааа Да ја земев со мене невестататааа Да му ја дувнев низ ливадатааа и да ги глеав Мире и Зоки у рап на VH1 Програмата!! ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од igor.pandurski - 09.Декември.2007 во 18:15 |
|||
In heaven, an angel is nobody in particular.
|
|||
![]() |
|||
Tegla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
||
Jas vekje na temava kazav deka bi snimal spot. Ama nisto od snimanje na audioto. Zboram za prvata verzija.
|
|||
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|||
![]() |
|||
NINA_SK ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
||
Au , ova stanuva seriozno ![]() ![]() ![]() Igor , Zoki ne go poznavas , ama Mire go poznavas , a pak te iznenadi , neli ? Nikogas ne si na cisto , sto da ocekuvas od nekogo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mire , Zoki vie ste na poteg ![]() |
|||
![]() |
|||
Zoran K ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
||
Poezijata ne e voda
da si teche kako moda, inspiracija tuka treba a ne naredbi kako sega. Ke dojde vreme Nina, ke stavim jas pesna kako mina, ekslozija ke bide togash ke se smeesh, ke morash. |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 44 |
||
Море по поезијава е ко да го знам едно неколку два-три дена ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ПС. Не ми ја коментирајте морфологијата на реченицата!! ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
NINA_SK ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
||
Koja recenica ? Ne gledam , recenica . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Zoki , te bivalo i pod naredba ![]() Seirdziski od moja strana , ama navisina me nasmejuvate so ova vase rimuvanje . Sekoja cest . ![]() |
|||
![]() |
|||
Zoran K ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
||
Umetnosta e univerzalna Nina. Koj ja nosi vo dushata ke mozhe da ja pretochi i preku fotografija i preku tekst i preku slika i preku pesna i preku ...
![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Еве го Зоки збунет што годе Реченица да најде со игла треба да боде А бре Зоки фотографу одличен За фотографија да го учиш овој ученик личен. ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Апсолутно се согласувам... |
|||
|
|||
![]() |
|||
Mire ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
||
Sakas da kazes deka ima sansi od Pandur da napravime fotograf???? ![]() |
|||
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
Ма нееее, не може од мене да биде лош ученик, једино од тебе може да биде лош учител ! ![]() |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 567 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |