|
foto rap |
Внеси реплика | страница <1 567 |
Автор | |||
igor.pandurski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А за Зоки К,
Нина не го познавам доволно човекот за да знам дали е тоа за очекување од него или не, мислам да рапува де! Но морам да признаам дека дека е исто одличен! Ах да беше стрела песнатааааа Да ја земев со мене невестататааа Да му ја дувнев низ ливадатааа и да ги глеав Мире и Зоки у рап на VH1 Програмата!! Изменето од igor.pandurski - 09.Декември.2007 во 18:15 |
|||
In heaven, an angel is nobody in particular.
|
|||
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas vekje na temava kazav deka bi snimal spot. Ama nisto od snimanje na audioto. Zboram za prvata verzija.
|
|||
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|||
NINA_SK
Сениор Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Au , ova stanuva seriozno . Poeticni fotografi , e uste ova ne se slucilo . Bravo Igor , Zoki ne go poznavas , ama Mire go poznavas , a pak te iznenadi , neli ? Nikogas ne si na cisto , sto da ocekuvas od nekogo . Sto e sledno ? Bas sakam da vidam kako ke zavrsi ovaa epizoda . Mire , Zoki vie ste na poteg . |
|||
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Poezijata ne e voda
da si teche kako moda, inspiracija tuka treba a ne naredbi kako sega. Ke dojde vreme Nina, ke stavim jas pesna kako mina, ekslozija ke bide togash ke se smeesh, ke morash. |
|||
igor.pandurski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Море по поезијава е ко да го знам едно неколку два-три дена ПС. Не ми ја коментирајте морфологијата на реченицата!! |
|||
|
|||
NINA_SK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Koja recenica ? Ne gledam , recenica . |
|||
NINA_SK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Zoki , te bivalo i pod naredba . Seirdziski od moja strana , ama navisina me nasmejuvate so ova vase rimuvanje . Sekoja cest . |
|||
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Umetnosta e univerzalna Nina. Koj ja nosi vo dushata ke mozhe da ja pretochi i preku fotografija i preku tekst i preku slika i preku pesna i preku ...
|
|||
igor.pandurski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Еве го Зоки збунет што годе Реченица да најде со игла треба да боде А бре Зоки фотографу одличен За фотографија да го учиш овој ученик личен. |
|||
|
|||
igor.pandurski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Апсолутно се согласувам... |
|||
|
|||
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sakas da kazes deka ima sansi od Pandur da napravime fotograf???? |
|||
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|||
igor.pandurski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ма нееее, не може од мене да биде лош ученик, једино од тебе може да биде лош учител ! |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 567 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |