|
ЗОШТО СУМ АТЕИСТ? |
Внеси реплика | страница <1 282930 |
Автор | |
Sahih Bukhari
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 389 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa toa i ti zboruvam Sestro, bash toa!!!!!
i vo potpolnost se slozuvam so teba, vo nasiten detal te poddrzuvam vo se shto kaza!!!!! Znaci luge koi nemaat nikakvo dostoinstvo, zboruvaat lagi, a se drzat na mototo Vistina, vetuvaat a ne ispolnuvaat, preteruvaat vo se, za vakvite luge k*ranot veli deka nikogash nema da izlezat od pekolot. A ja i ti podpolno se slozuvame deka vakvi luge koi pravat biznis od religija ili go koristat imeto Bozjo za raboti koi ne dolikuvaat na covek so zdrav razum, ne treba da go izgovaraat imeto bozjo kako shto ti mislih i deka nezasluzuvaat dodeka ne se popravat da se narekuvaat vernici, iako imaat pravo na toa. Bi ti preporacal od srce da go procitash k*ranot, i Biblijata i samata da oddlucish shto e vistina, bideeki ja poseduvash mokta na razmisluvanje siguren sum deka ke ja doznaesh vistinata!!!! Iskreno od srce sakam da ti objasnam nekoi raboti dokolu toa bi go posakal od mene, mozesh samo da mi dadesh tvoj e_mail i za sekoe prashanje kolku sum vo moznost ke ti odgovoram, a dokolku na forumov mi gi postavuvash tie prashanja, mnogu drugi clenovi bi se meshale i nebi ja dolovile poentata. I dokolku nesakash nikakvo objasnuvanje od mene, i toa bi go pocituval i bi te ostavil na mira. Nemoj da te macat misli deka si losh Vernik, naprotiv dobar vernik si!!!! Vernik koj veruva vo pogreshen koncept na Bog e mnogu polosh vernik odkolku Ateist koj ne veruva vo takov koncept na Bog A veruva vo Bog kako ti go svakash vo tvoite misli!!!! InshaAllah da te upati na praviot pat i da te cuva od prokletiot shejtan!!!! Изменето од Sahih Bukhari - 09.Декември.2007 во 22:15 |
|
OUR DIGNITY IS IN ISLAM!!!
|
|
Sahih Bukhari
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 389 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Te svakam batka, Ocaen si bideeki ti dojde VISTINATA na foromov!!!!! zavrshi vremeto tvoe i na tvojot veren drugar |
|
OUR DIGNITY IS IN ISLAM!!!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so lupetas
zanesotka lele |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala Sakhih Bukhari ama nemam namera do tolku da navleguvam vo tie vodi, samo go iznesuvav svoeto mislenje i na toa ke ostane, iskreno da sakav do tolku da analiziram religija, ke se zapisev teologija, jas za ova se interesiram onolku kolku sto bi trebalo sekoj da se interesira
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Внеси реплика | страница <1 282930 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |