![]() |
|
Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 45> |
Автор | ||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1. da napravi da neposakam niso povekje?
ova bi bilo dovolno , togas bi imal se ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BATI OSTATOKOT OD ZIVOTOT AKO E BEZ ZELBI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
heana ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
|
dobro da me prifatat na forum.idividi.com.mk
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
1. Да јадам вечерва пита со сирење.
2. Да јадам прасечко за стара нова година
3. Да ме викне некој од америве на мисирка за следниот тенксгивинг
Туу ама сум бил материјалист
![]() |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
ке јадеш вечер пита со сирење
ке добиеш прасечко за мојата слава и ке ти направам јас мисирка ![]() да ми дојде вечер на гости петре да му се свиѓа питата да се ебе у г сељакон од синојка ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
Иххх што рипка ќе беше оваа од форумов, за 2мин ми ги исполни сите желби
![]() А јас будала фрлај јадицата и мрзни се по вардарот за џабе...а тоа тука гризело
![]() |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
па јас не живеам во вардар бе срц
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
паа вака сега... денеска недела... па доста ми е само едно чоколадо со ориз... сега за сега
![]() |
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
1. mojte da go prifatat decko mi
2. da go rabotam toa sto go sakam
3. da ja prosetam ovaa nasa planeta
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|
...ve molam dosta bese za denes..sega navistina zlatnata ripka ke mora da odmori...a i onaka dzabe vi e...u nedela obavezno gleda CSI...u site mozni varijanti..Miami..Las Vegas..pa se do New York....
..p.s..Cudna ripka nekoja...ednas u doverba mi rece..da ne bila ripka ke sakala forenzicar da stanela ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|
...ej zaboraviv...Biserna_Devojka..imas poraka od zlatnata ripka...Vo tvojata soba...digni go dusekot na krevetot na koj spies...tamu ti e cokoladoto so oriz ![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...ХЕЕХЕХЕ...!!ЗА ОВИЕ ЖЕЛБИ НЕ Е ПОТРЕБНА НИ ЗЛАТНА РИПКА..НИ ДЕДО МРАЗ!!!САМО БИДИ ПОУПОРНА!!! ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
ммммм.... милина... милка од големите и тоа... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
..namerno stanav..da ja fatam ponedelnicki raspolozena zlatnata ripka...zelbite za denes mi se:
1.Sakam vecerva so John fino da si pomineme 2.Ne e loso sneg da padne..edno 50 cm 3.Sakam nesto ubavo za vecera...po izbor na ripkata... |
||
![]() |
||
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
|
hehehhee..se pojavila zlatnata ripka....aj sega zelbi da naredam
![]() 1.kisela voda (se prozdrav ko nezdrava) 2.ronhil cigari...samo uste dve mi ostanaa 3.nov kompjuter...(ova stara molba e) |
||
raka shto dava ne se sushi
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |