|
foto rap |
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Автор | |
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nina, pesnata malu ja modificirav.
Ti sega imash Gucci torbi, a Sanja vmesto lonci samo sto dobi novogodishni zvonci. Na jane mu trebaat svileni konci bidejki ima mashina za shienje. Ke to objasni sledniot pat koga ke go sretnesh vo MS. Samo sto se pofali deka naskoro dobiva nekolku razlichni igli za shienje. |
|
NINA_SK
Сениор Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zoki , pesnata e odlicna , modifikaciite se vo sluzba na rimata , toa svakam . Ama ne svakam sto vi stana . Nemojte samo da pocnete da rapuvate na site temi . Auuu , me raspolozivte vecerva , sekoja cest , bravo .
|
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bogte...
Janeeeee!!! DA NE ZNAES I DA HEKLAS?!?!? |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
Igor-T
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 19.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 622 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"And here comes the Breakbeat!"
Tub Ts Ts Tub Tah Ts Ts Ts Ts Ca Tu Du Tah Ts Ts Ts Tub Ts Ts Tub Tah Ts Ts Ts Ts Ca Tu Du Tah Ts Ts Ts Tub Ts Ts Tub Tah Ts Ts Ts Ts Ca Tu Du Tah Ts Ts Ts Tub Ts Ts Tub Tah Ts Ts Ts Ts Ca Tu Du Tah Ts Ts Ts Ch'kaahh Ch'k... (Scratching) Yeaaaaah Bway! Pozdrav Igor PS: Abe ako go biva choek - go biva. Jasno deka vo Mire i Zoki ima rimi. |
|
KoKi
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
woooooooooww... sto se slucuva tuka?!
Nina, zamisli gi Zoran i Mire vo muzicki spot (crnecki fazon) kako rapuvaat... |
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koki
Posle spotot ce go simnam zlatniot lanec od4-5Kg od vrat, ce ti go stavam tebe okolu vrat i ides da se banjas .... ... ... U DLABOKO! Zamisli go sega i toa |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
dimo
Група Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku dobro mi dojde ova pesnive pred spienje i uste Koki mi napravi film so crneckiot fazon, nisto cudno da gi sonuvam Mire I Zoran kako rapuvaat (a moze i delot kade Mire go davi Koki vo DLABOKO)
Изменето од Dimo - 08.Декември.2007 во 03:19 |
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne go davam be Dimo ... kakvo davenje
Samo na plivanje mislev da go nosam i zlatniot lanec da mu go dadam (primopredaja na lanec: posle spot, i neposredno pred plivanje ) |
|
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Heklam druze heklam...
a za svilenite konci... Pa kakov vi se molam canondzija i drugar bi bil, ako nemam nekoja makara svilen konec za da im izlezam vo presret na drugarcinjata so nikon sivaki masini |
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Emi sivaci dapace prijatelju ... ne gledas kako mi vadi dijagonalni, pa S pa cik-cak stepovi na pejsazite. P i ce izveze nesto u preden plan kolku da se fati oko. Da ti e milina da gledas
|
|
|
|
Sanja84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej....Lonci? ke vidite koga ke vi pustam eden avtoportret vo tendzere |
|
|
|
Sanja84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele placam od smea |
|
|
|
igor.pandurski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ех господине Пандурски,
Праиш збрки ко во сказни руски, На Мире пишав песна И сега ме тура у ситуација тесна. Ако сакам да ми најдат фотоапарат морам да си пишам песна, Мире да си дојде на раат. Сега друже сме едно со свој камен да се удрам по глава е малку бедно. А ме немаше малце време Бев во Мелешевија каде се' дреме. Ах што е добро да се биде овде пак одвај чекам утре кафе со кајмак. Утре ќе биде интересен ден Зимам в рака апарат вреден и за прв час се спремам не можам више да дремам. |
|
In heaven, an angel is nobody in particular.
|
|
igor.pandurski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мире!!! Па да ли си ти тоа????? Woooowww... Дечки имам пријатели Друштво на писатели, шо викате ова д аго испратам таму на рецензија? Ја мислам дека ќе пројде ! Одличен си!!!!! |
|
In heaven, an angel is nobody in particular.
|
|
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |