![]() |
|
Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 45> |
Автор | |
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. da odam vo Romanija AGAIN ama ovoj pat podolgo i vo povekje gradovi
2. da ne se zae*am 3. pa verojatno PAK da ne se zae*am ta vaka ta taka site zelbi se ispolnuvet samo so finansii i da ne se tri jas kje bidam skormna bi posakala samo edna zelba a to se mnooogu mnogu evricki ![]() ![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
pa....aj i jas da posakam nesto...od kaj znes..moze i ke mi ispolni zelba...e vaka:
1.gripot da mi mine 2.nov kompjuter sakam 3da mi smali diopter... a za uzvrat...ke i podaram nekoklu kilca sto visok mi se ![]() ![]() ![]() |
|
raka shto dava ne se sushi
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
..bidejki pomina 00.00 casot..vreme e za denesnite 3 zelbi...e pa vaka..po red
1. vecerva da go vidam Sashe (konecno) 2.da imam sex so Sashe (nekolku pati) 3.da se zaljubi u mene (pak Sashe,se razbira) |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Epa aj pak...
1. Da izdrzam do kraj na k*rsot po germanski; 2. Sestra mi da se omazi pa da i ja izdadam sobata na studenti; 3. Da se vidam so rodninite od sever. Ova zlatnava ripka ke rece: "Pa preku k*r od zelbi!" ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
a zar ne e toa vzaemno iskoristuvanje???
![]() ![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
охооо... време е за нови желби....
![]() ![]() 1.да научам германски во најбрз можен рок ( за два дена отприлика ) ![]() 2. да не врне вечер ![]() 3. ајде скромност денеска.... 500 евра џепарац... за трошок.... ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
jasno mi e,...samo izgleda deka tebe ne ti e jasno deka samo parite ke pravat srekjna,....pa,shto i da kamislish,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
1. go sakam prslukot od 2700 den.
![]() 2. go sakam kaputceto pod itno da mi go nabavat ![]() 3. sakam nova tashna ![]() |
|
|
|
![]() |
|
JAS TRI... A TAA EDNA... ![]() ![]() ![]() KE JA PUSTAM BEZ DA MI ISPOLNI ZELBI... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
охохооо денеска.... топ 3...
1. да има позитивни коментари за мојата нова фризура ![]() 2. да сватам нешто денеска на германски ![]() 3. да дојдам во ск кај братучедка ми за нова год.. ![]() |
|
![]() |
|
Agapi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
sea zavisi kako da ispolnuva dali za dolg period ili za kratok: Ja ke pocnam za kratok pa posle ke odime na podolg vremenski period
1. DA ja slavam nova godina vo sk
2. Da mozam da odam vo nekoja od svetskite metropoli so dovolno pari na kreditna i da se iznakupvam za nova hggodina
3. So mene da bidat na novagodina site koi mi znacat i zaedno da slavime
A za podolg period:
1. DA se preselam vo sk
![]() 2. Da si zavrsam fax, i da si bidam uspesna vo rabotata
3. Da si se omazam za toj so si go sakam, da si imam ubavo i srekno semejsto
I sepak najvazno, Site so gi sakam da bidat srekni, veseli, ispolneti so ljubov Изменето од Agapi - 08.Декември.2007 во 19:46 |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
..za site vas Vazno SOOPSTENIE !...zlatnata ripka vo nedela odmara...i ne prevzema nikakva odgovornost dokolku vasite zelbi dobijat sprotiven pravec od posakuvaniot...Zatoa ne ja voznemiruvajte..ili ne ja iritirajte denes...i ako veke mora da posakate nesto,neka bide toa bilo sto koe bi mozela da go ostvari bez pogolem napor...
..."gordiot" sopstvenk na zlatnata ripka |
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
еееееееееееееееееееее и ти сега . . .Само три . . . Не знам што да пишам што да остам . . . Затоа првата ќе ми биде да ми се исполнат сите желби што ги сакам . . .
![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
1. da dobijam kutija so MERCI cokoladca
2. da dobijam kutija so bajaderi 3. da dobijam paket nestle cokoladi a toblerone ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |