|
Природно крзно ДА или НЕ |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
LIPS
Група Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 83 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zalno e, no sto mozeme protiv industrijata i takvite kako J.LO na nejzinata revija imase samo krzno, i koga ja prasaa kolku zivotni se ubieni za nejzinata glupa revija taa pocna cinicno da se smee-. Sto mozeme nie da storime-nisto...
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne treba da se zaboravi deka i dobar del od zivotnite na istio nacin opstojuvaat. Spored toa opravdan e terorot- ubistvo na zivotnite, a krznoto normalno treba da se iskoristi. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а што ти ако не носиш крзно ќе ти падне круната од глава???
|
|
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA,
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
епа браво за тебе...го положи тестот ...ти си роден убиец..ај сега горе по планините бркај мечки.
|
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam prirodno krzno {poklon} ama nikogas
ne sum go stavila na mene. Prirodno krzno NE NE. |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
браво за членката над мене.....за ова е почитувам повеќе од било кој над тебе....
|
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не сакам ни вештачко... а камоли природно крзно... нема шанси....
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
природно си е прородно.
|
|
|
|
macenceto
Сениор Регистриран: 02.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEZNAM SHTO IMAAT DR NAPISHANO AMA EDNO ZNAM DEKA JA SUM PROTIV OVA
pa kakva e taa satisfakcija da zemesh pr. e ova e eden od mn. primeri sho postojat:
da zemesh da ubiesh eden sibirski tigar za edna satisfakcija da imas tashna ili kaput so negovo krzno?? STRASHNO!
ne sakav da zucham krvolochno ili grozno i zatoa napishav taka kratko ama za mene e abnormalno toa zadovolstvo
pozdrav do site
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako prodolzi svetov vaka, samo za da gi ima vo novina, da nosat neciva koza i krzno vrz sebe, ke ostane na planetava samo "najinteligentnoto" sustestvo-covekot, eeeee togas ke stane moderno da se pravat tasni i cizmi od covecka koza, pa neli prirodno si e prirodno |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga sme kaj pojavuvanje vo novini, pa tokmu ovaa tema razni faci poznati i polu poznati ja koristat za svojot publicitet. Se slikaat goli so nekoi si paroli kolku da gi ima vo mediumi.
I kaze te mi koi ste bre vie covekomrazaci sto go sporeduvate covekot so zivotnite? Alooo, cuknete se po glavata i prasajte ima li nekoj? |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |