|
Колку често девојките"голтаат" и дали уживаат? |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 41> |
Автор | |
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa ti kao muskarac koji progutuje tuj tepanu mast, prenesi nama ostale imresije iz taj cin
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa aj uste ednas da prasuvam.....dali temata striktno se odnesuva na goltanje ili svrsavanje v usta....????
@diogen....se soglasuvam, a baska muz koj ne ja bacuva posle svrsavanje v usta..... ne e muz!!! |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ne e muz togas e zena
nema sansi lapanje so p**ka ako prethodno sum i svrsaval vo usta , NO f**kIN WAAY |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Различен е вкусот - вервај ме Изменето од Eleni - 07.Декември.2007 во 02:57 |
|
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
auuuuuuuuuuuu ama ste gadni?????? ako toa si go napravil svaka ti cast???? mada ne mi se veruva ova ama aj???????
jas????????????????????? ne ne ne nema da komentiram
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto??misles sega na bacuvanjeto posle svrsavanje v usta?????e sea te molam razmisli sto se desava kaj vas u vreme na cunilingus t.e. lizenje.......
|
|
vlade87
Нов член Регистриран: 07.Декември.2007 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a zs da goltame nie? |
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A ZS PA NIE DA GOLTAME BE?????????????????
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E STO SE DESAVA BE?????? DRUGO E TOA MISLAM NA LIZENJETO A DRUGO E DA TI SVRSAT VO USTA PA DA TE LJUBI PARTNEROT?????
TOA TI E ISTO KAKO KOGA UPRAZNJAVAS ORAL PA POTOA SE LJUBIS SO PARTNEROT TAKA???? E PA IZVINI AMA NE E ISTO?????
|
|
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А мислиш ли дека жените не доживуваат оргазам?? Заедно со ејакулација на вагинални флуиди? |
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[/QUOTE]
А мислиш ли дека жените не доживуваат оргазам?? Заедно со ејакулација на вагинални флуиди? [/QUOTE] pa mislam deka ne?????? i da e taka??????? ne e toa sekoj pat i ne e tolku obilno kako kaj vas???? taka |
|
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа знај дека и жените знаат да „свршат“. Не толку лесно како мажите, ама па од друга страна, ако е правилно стимулирана жената, оргазамот може многу повеќе да трае отколку кај мажите.
|
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Konacno da se slozime za nesto.....
|
|
Внеси реплика | страница <1 2021222324 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |