|
Убави МОМЦИ наспроти убави МАЖИ |
Внеси реплика | страница <1 678910 15> |
Автор | ||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A sto sakaat zenskite Kukoc ? Aj kazi mi bas me interesira?
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... so slika ne se zivee, so chovek na mesto se zivee...
...inache i mazot se vljubuva vo zenata slushajki ja, poshto gledajki ja bi mozelo samo u sluchaj ako se gluvonemi i dvajcata... ...smart is sexy... |
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....no baby....
Za pogolemiot del od maskata populacija glaven sudija e okoto .... a nie zenite pagjame na ubavi zborovi....taka ili ne????
....is's a fact .........
|
||
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja sm lep momak.
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zosto ne sum sigurna kako izgleda nezna-mazestvena faca ke napravam sporedba: mazestvena - Silvester Stalone, nezna- Brad Pit
Definitivno nezna
ako gi utnav popravete me
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ма каков Бред Пит, ако сакам бебиња-ќе појдам во јасли. Ако сакам Рамбо фаца-ќе посетам поправителен дом или затвор...
Црни очи, црна коса, мажествени црти, да мириса на некоја мешавина од скап парфем и никотин (ама второво малку), и така брада од 3 дена, уз то да има манири, да е господин, да е попаметен од мене, ТО, ТО ТО ЈЕ ТО Изменето од maria_magdalena - 10.Декември.2007 во 00:29 |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..ja bi za mene eden Collin Farel
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...jas mislam deka tochno e deka zenite se podeleni bash na tie dva tipa zeni koi gi privlekuvaat dvata tipa na mashki crti na liceto...tie sto se poveketo de zeni sakat mili-bebushkasti faci...dodeka drugiot del od zenite sakaat pogrubi mashki crti na liceto so pogoema izrazena vilica obichno se toa zeni koi se visoki po rast neverojatno intelegentni i strashno tvrdoglavi-onie za koi sto vikaat deka se plashat mazite da im prijdat... ...megutoa ke kazam neshto drugo...opshto za ubavinata nadvoreshna poshto postoi i vnatreshna(koja e daleku pobitna) a toa e deka ubavinata na liceto e definicijata za dravjeto znachi pravilno rasporedeni crti na liceto-znachat harmonija vo zdravjeto na osobata-toa e toa sto gi privlekue zenive i so pravo poshto u krvta im je da obezbedat sto pokvalitetni pokolenija(dominantni osobini)...isto kao koa ribite se parat...sto biraat najdominanten mazjak...sto ke gi oplodi... ...koa sme vishe kaj ribite...me nerviraat poshto se ebat u voda...i vishe od cheshma dugachko vreme ne pijam voda...e toa... Изменето од anastea - 10.Декември.2008 во 21:04 |
||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
дечко ми има baby face ама пак е мажествен, значи може комбинација од двете што сакате повеќе од тоа, барајте си вакви и секако сте задоволни
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
najubaviot maz nekoj dovolno sexy da me natera da se ligavam po nego cela vecer da bide so istancen humor a sepak dovolno ozbilen da me cuva pazi i mazi i da go ima naj sexy gaze na svet.toa e mojot Mr. I do
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
maaaaz nekoj kako johnny depp, silen taka so ubavi race, mazestven...
moze i nekoj so baby face kako na primer leonardo di caprio, dovolno e mazestven iako ima takvo lice... Изменето од IQ - 24.Декември.2007 во 23:14 |
||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a be Johnny Deep nema koj znae kolku mazestveno lice...bas e ...slatkicok
|
||
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako ma ne e mazestven so tie koski na liceto tebe ti lici na bayface??
|
||
Monuska
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa da bas mi doagja da go stipkam po obrascinjata,( ova samo dokazuva deka se e relativno)
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 678910 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |