IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Разлика меѓу жена и љубовница
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Разлика меѓу жена и љубовница

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 46>
Автор
Порака
Kristin969 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Октомври.2007
Локација: Scotland
Статус: Офлајн
Поени: 340
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kristin969 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2007 во 10:38
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Pa ljubovnicata ne krade

Krade tugji mazi...голема%20насмевка
Ljubov i Svetlina!
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2007 во 10:46
Originally posted by Kristin969 Kristin969 напиша:

Pa ljubovnicata ne krade

аплаузаплаузаплаузлутиналутиналутина
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2007 во 15:17
E aj ke ja zapalime ljubovnicata kako shto gi palea veshterkite za vreme na inkvizicijata, a mazot ke go oslobodime od odgovornost. Kutrickiot, malku si e glupicok pa ne znael shto mu pravat, go prolazale. Znaci ovaa krade, a toj glupickiot neznael deka go kradat ili mu bilo ubavo da go kradat, uuuu more duri treba i da go sozalime.
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2007 во 15:21
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

E aj ke ja zapalime ljubovnicata kako shto gi palea veshterkite za vreme na inkvizicijata, a mazot ke go oslobodime od odgovornost. Kutrickiot, malku si e glupicok pa ne znael shto mu pravat, go prolazale. Znaci ovaa krade, a toj glupickiot neznael deka go kradat ili mu bilo ubavo da go kradat, uuuu more duri treba i da go sozalime.

A da go zapalime nego? I taka e priglup nema da ima nikakov zijan!голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
always look on the bright side of the life!
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2007 во 15:44
E nemoj so tolkav radikalizam. Jas sum na maka, pokraj mazot imam i dvajca sinovi-moram da balansiram. Ako zgresi mazot mi-mu otide jabana mirot i spokojstvoto- ushte eden argument da mu ja izvadam dushickata. Arno ama za sinovite ... neznam civa strana ke zazemam... da ne pocnam da vikam-Mil na mama, ne sakase...taa mu se pikna pod koza...de de ne e sapun da se trosi... aj de kaj nas mazite se mirni dodeka kuckata ne im mavne so opashkata... Uuuuu znam deka malku se demantiram- ama majcinstvoto e sepak naj jako custvo i e polno so pristrasnost....
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2007 во 15:49
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

E nemoj so tolkav radikalizam. Jas sum na maka, pokraj mazot imam i dvajca sinovi-moram da balansiram. Ako zgresi mazot mi-mu otide jabana mirot i spokojstvoto- ushte eden argument da mu ja izvadam dushickata. Arno ama za sinovite ... neznam civa strana ke zazemam... da ne pocnam da vikam-Mil na mama, ne sakase...taa mu se pikna pod koza...de de ne e sapun da se trosi... aj de kaj nas mazite se mirni dodeka kuckata ne im mavne so opashkata... Uuuuu znam deka malku se demantiram- ama majcinstvoto e sepak naj jako custvo i e polno so pristrasnost....

I Jas ke ja imam istata nedoumica za nekolku godini.A za sega ne znam koj e kriv dali kucheto ili kuchkata shto mafta so opashkata?голема%20насмевка

Pu, pu skraja da e shto bi se reklo, ne bi sakala da se najdam vo takva situacija!

always look on the bright side of the life!
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2007 во 16:28
Originally posted by Kristin969 Kristin969 напиша:

Pa ljubovnicata ne krade

изненадувањеизненадувањеизненадување Nikoj nemoze da bide "ukraden" kako sto vikas ako samiot ne dozvoli da go ukradat лутиналутиналутиналутина
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2007 во 16:37
...razlika megu zena i ljubovnica ima samo edna, inache za dvete treba ljubav (se drugo e k*rvaluk i zenkaroshtvo) a razlikata e sto od ednata cicash a drugata te cica...трепкањетрепкањетрепкање
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2007 во 16:38

Не се согласувам со дотичната погоре (Лејди). Мене еднаш ми пресекоа пат овие спајс грлс, ме заобиколија, ми ги врзаа рацете и нозете и ме бутнаа во кола. Иако се трудев да дадам отпор, сепак беа повеќе, а имаа и некој спреј од кој веднаш ми се приспа. Кога се разбудив видов дека ме злоупотребиле, ми оставиле некои смрдиви 200 $, една цигара малборо и си отишле. А заборавиле дека јас не пушам малборооо лутина

Изменето од EvAngelos - 08.Декември.2007 во 16:42
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2007 во 16:52
ништо Ев многу ни е убав..па и спајсици му се лепат....ке му ја земе на Бекам Вики голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2007 во 17:09
зезај се зезај се... јас трауми имам од таа вечер, а ти вики мики тага
ах љубовници болен, ќе видат они на М... голема%20насмевка
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2007 во 17:10
мислиш на Мишел???голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
inessX Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Ноември.2007
Поени: 405
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај inessX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2007 во 12:19
Nema razliki zenata e zena
ljubovnicata ljubovnica.
Sekoja se saka na razlicen nacin
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2007 во 16:34
Eden poznat tip napisal deka vodenjeto ljubov so soprugata e kako gledanje svetulki vo letna nokj,
a vodenjeto ljubov so ljubovnica (kako rece nekoj - svalerka?) e kako OGNOMET.
Toa vi e razlikata, pa sega odberete si.
Licno, svetulkite strasno me vozbuduvaat, tie mi se mnogu intimno dozivuvanje.
Ognometot go uzivaat stotici lugje istovremeno. Ne sum mnogu po grupnite zadovolstva.

Изменето од filmadzijka - 09.Декември.2007 во 16:35
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 46>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,594 секунди.