![]() |
|
Провокација |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 20> |
Автор | ||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Јас за жал сеуште не спаѓам во тие што си свиркаат
![]() ![]() Не знам за вас, ама јас најмогу се провоцирам кога некој ќе ми рече: "You are chicken!!"
![]() ![]() |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
|
chicken!
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
![]() You are dead now
![]() |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
|
"chicken" го патентирав на форумов да се користи само за јузерот брза,
незнам само кој се осмелил да го користи некој тоа на тебе? ![]() |
||
![]() |
||
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
|
постов знаеш како го толкувам? како да му се плазиш на брза ![]() |
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Porano uzasno me provociraa zabeleski od tipot " zensko si ne mozes" ama nauciv toa da go koristam i sega drugi se nerviraat (decko mi) zasto nivnite zabeleski gi iskoristiv kako moi privilegii
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
|
постот не се однесуваше на брза, туку на тој пред тебе (истовремено сме ги пишале, види го времето)... а иначе на брза му се плазам... и тоа не само сега и тука, туку секаде... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
добро е што можеме да провоцираме на темава, а тој чичко заслужува плазење, т.е. провоцирање
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
|
Znam nekogas nekogo
dobro da go isprovociram da se izvadi od koza Kaj mene provokaciite ne palat ![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
ретко провоцирам... зошто нервози за џабе ??
![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
|
еве ви типичен пример како реагира ретардиран(ако и има за што да му се фати човек ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |