IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - foto rap
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

foto rap

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4567>
Автор
Порака
Zoran K Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 3244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoran K Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2007 во 23:21
Nina, pesnata malu ja modificirav.

Ti sega imash Gucci torbi, a Sanja vmesto lonci samo sto dobi novogodishni zvonci.

Na jane mu trebaat svileni konci bidejki ima mashina za shienje. Ke to objasni sledniot pat koga ke go sretnesh vo MS. Samo sto se pofali deka naskoro dobiva nekolku razlichni igli za shienje.
Кон врв
NINA_SK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јуни.2007
Поени: 601
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2007 во 23:29
Zoki , pesnata e odlicna , modifikaciite se vo sluzba na rimata , toa svakam . Ama ne svakam sto vi stana голема%20насмевка . Nemojte samo da pocnete da rapuvate na site temi газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење . Auuu , me raspolozivte vecerva , sekoja cest , bravo аплауз.

Кон врв
Mire Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2005
Поени: 1594
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2007 во 01:09
Bogte... изненадување
Janeeeee!!!
DA NE ZNAES I DA HEKLAS?!?!?
газење%20од%20смеење

Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka    klikni TUKA
Кон врв
Igor-T Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Март.2006
Поени: 622
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Igor-T Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2007 во 01:21
"And here comes the Breakbeat!"

Tub Ts Ts Tub Tah Ts Ts Ts Ts Ca Tu Du Tah Ts Ts Ts

Ch'kaahh Ch'k... (Scratching)

Yeaaaaah Bway!

Pozdrav

Igor

PS: Abe ako go biva choek - go biva.
      Jasno deka vo Mire i Zoki ima rimi.
      среќа

Кон врв
KoKi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KoKi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2007 во 01:36
woooooooooww... sto se slucuva tuka?!газење%20од%20смеење

Nina, zamisli gi Zoran i Mire vo muzicki spot (crnecki fazon) kako rapuvaat... газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2007 во 01:41
Koki

Posle spotot ce go simnam zlatniot lanec od4-5Kg od vrat, ce ti go stavam tebe okolu vrat i ides da se banjas ....
...
...
U DLABOKO! лутина

Zamisli go sega i toa голема%20насмевка

Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka    klikni TUKA
Кон врв
dimo Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2006
Поени: 91
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dimo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2007 во 03:17
Kolku dobro mi dojde ova pesnive pred spienje i uste Koki mi napravi film so crneckiot fazon, nisto cudno da gi sonuvam Mire I Zoran kako rapuvaat (a moze i delot kade Mire go davi Koki vo DLABOKO)

Изменето од Dimo - 08.Декември.2007 во 03:19
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2007 во 05:42
Ne go davam be Dimo ... kakvo davenje изненадување
Samo na plivanje mislev da go nosam i zlatniot lanec
da mu go dadam ангел

(primopredaja na lanec: posle spot, i neposredno pred plivanje голема%20насмевка)
Кон врв
JANE971 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Регистриран: 20.Декември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1711
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2007 во 08:24
Heklam druze heklam...голема%20насмевка
a za svilenite konci... Pa kakov vi se molam canondzija i drugar bi bilголемо%20гушкање, ako nemam nekoja makara svilen konec za da im izlezam vo presret na drugarcinjata so nikon sivaki masiniголемо%20гушкањеголема%20насмевканамигнување
Born to be alive...

http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2007 во 12:49
Emi sivaci dapace prijatelju ... ne gledas kako mi vadi dijagonalni, pa S pa cik-cak stepovi na pejsazite. P i ce izveze nesto  u preden plan kolku da se fati oko. Da ti e milina da gledas газење%20од%20смеење
Кон врв
Sanja84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2007
Поени: 643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2007 во 15:03
Originally posted by NINA_SK NINA_SK напиша:

изненадувањеизненадувањеизненадување

Sto vi stana bre luge збунетост ? Igor gledas kako vlijaes na lugevo ?
Mire i Zoran rapuvaat изненадување.....аплауз . Ne mozam da poveruvam збунетост. Odlicni ste momci , bravo аплауз . Epten ste se inspirirale големо%20гушкање.

Objektiv za Mire, senzor za Bobi,
PC za Igor, za Nina torbi,
za stariot mladost, za Sanja lonci,
a za Jane eden kup svileni konci.

Pa duri i mene me ima изненадување . Auuuu , ne znaev deka na Jane mu trebaat  svileni  konci  газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење  .

G-ne Pandurski голема%20насмевка imate odgovor na ova ?

Ej....Lonci? ke vidite koga ke vi pustam eden avtoportret vo tendzere газење%20од%20смеење
Кон врв
Sanja84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2007
Поени: 643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2007 во 15:03
Originally posted by Mire Mire напиша:

Emi sivaci dapace prijatelju ... ne gledas kako mi vadi dijagonalni, pa S pa cik-cak stepovi na pejsazite. P i ce izveze nesto  u preden plan kolku da se fati oko. Da ti e milina da gledas газење%20од%20смеење

lele placam плачење od smea газење%20од%20смеење
Кон врв
igor.pandurski Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Локација: United States
Поени: 44
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igor.pandurski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2007 во 18:02
Ех господине Пандурски,
Праиш збрки ко во сказни руски,
На Мире пишав песна
И сега ме тура у ситуација тесна.

Ако сакам да ми најдат фотоапарат
морам да си пишам песна, Мире да си дојде на раат.
Сега друже сме едно
со свој камен да се удрам по глава е малку бедно.

А ме немаше малце време
Бев во Мелешевија каде се' дреме.
Ах што е добро да се биде овде пак
одвај чекам утре кафе со кајмак.

Утре ќе биде интересен ден
Зимам в рака апарат вреден
и за прв час се спремам
не можам више да дремам.

In heaven, an angel is nobody in particular.
Кон врв
igor.pandurski Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Локација: United States
Поени: 44
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igor.pandurski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2007 во 18:10
Originally posted by Mire Mire напиша:

Abe ludje ako ne te namesti ortak, nema koj da te namesti.G-din Pandur, rapot Vi e odliceniako na rapuvanje ne sum bas vicenod Vas ce izleze fotograf licena ne nekoj sosema obicenZa Vasa tocna informacijapostavivte pogresna tezinska relacijajas ne sum zgoden za pod miskatezam kolku polesna biskaDa Ve poducam se nafacam jasce bide od vas fotograf na glas... aj dosta e od menejasna ti e poentata  i ako mislisda ti nabavam oprema i da te naucam ponestone mi pisuvaj povece pesni. газење%20од%20смеење голема%20насмевка

Мире!!! Па да ли си ти тоа????? Woooowww...
Дечки имам пријатели Друштво на писатели, шо викате ова д аго испратам таму на рецензија? Ја мислам дека ќе пројде !
Одличен си!!!!!
In heaven, an angel is nobody in particular.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4567>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.