|
Трифун Костовски |
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Автор | ||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хахаха... абе ти си бил патетечен ... Немало дупку у скопје... Абе слепец еден, симни се плави анџеле и погледај свој двор... пееја некогаш, ако памтиш...
ааа иначе околу Велија и Трифун ми се ко браќа близнаци, и двајцата само го товарат обичниот човек. Ама во овој случај, Велија е поголем лузер, зашто мисли дека го користи народот за своите интереси, а уствари, ние го користиме за нашите... |
||
TONI
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НЕКАКО НЕ РАЗБИРАМ.СЛАБО МЕ СЛУЖИ ПАМТЕЊЕТО.МОЖЕ НЕКОЈ ДА МЕ ПОТСЕТИ?КАКО ДОЈДЕ ТРИФУН ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК?ДАЛИ ОДГОВОРНОСТА ЗА ТОА ПОКРАЈ НЕГО ТРЕБА ДА СЕ УПАТИ И КАЈ НЕКОЈ ДРУГ?ИМАЛ ЛИ НЕКОЈ ТОА ТОГАШ КАТАСТРОФАЛНО ЛОША ПРОЦЕНКА?КОЛКУ ПАРИ ОД СКОПСКИТЕ ЈАВНИ ПРЕТПРИЈАТИЈА СЕ ПОТРОШЕНИ ЗА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАЊА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ?ИЛИ ДЕТЕТО Е ВИНОВНО ЗАТОА ШТО Е РОДЕНО ГРБАВО?А ТАТКОТО?МАЈКАТА?
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Davenikot i za slamka se fakja. Taka i Trifun Kostovski.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не се сложувам дека некој друг е виновен што Трифун не работи и што краде, освен Трифун! Никој не можеше ни да претпостави шо мутант ќе излезе од овој инаку успешен бизнисмен. Ја не знам стварно сега се прашувам, како овој чоек ги направил тие силни пари, кога е тотално неспособен да си ги врзе врвките...
Ме потсетува на Мистер Бурнс, од Симпсонови... |
||
test_glusec
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од кога се распадна Југославија МНОГУ "успешни" бизнисмени излегоа Овој е нешто како успешниот бизнисмен Амди Бајрам кој украде од текстилна фабрика стока вредна 700 000 евра |
||
ever try,ever fail.No matter try again,fail again,fail better.
|
||
Филип II
Сениор Регистриран: 02.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas kje ti kazham. Gradonachalnik stana po zasluga na toj shto gi dade ovie dve izjavi:
|
||
Филип II Македонски (живеел: 382-336 п.н.е.), Крал на Македонија (владеел: 359-336 п.н.е.), сопруг на Олимпијада и татко на Александар Македонски и Филип III Аридеј.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Slucajno se poznavam so nekolku sovetnici-na lokalno nivo. Znaete li vie deka se e uceni-pazar-ako ne mi go vraboti ... ke go bojkotiram na sednicata za... ako ne mu dade dozvola za...na toj... ke go bojkotiram na seednicata za... e samo toa slusam-ama bilo od opozicija bilo od pozicija. Mislam deka Trifun e ne sposoben-ama i sovetnicite mu se "dobri"
_________________________________________________________________ Edno samo znam-deka vo Makedonija se e povrzano so procent- Prasuvam edna moja prijatelka direktorka vo osnovno uciliste -Zosto organiziras eksk*rzija preku turisticka agencija, zosto ne pravis direkten dogovor so transportna organizacija- 1 avtobus za dneven angazman ti e 5000-6000 den, 50 deca znaci po 100 den od dete. vaka relacijava ja pravis za 360 den po dete-suma od 16 000. kaj odat tie 10 000? Eeee aj shto se pravis glupa, ko da ne znaes! Iskreno i neznam-glava boli od shkolo so 700 deca. Nesakam ni da pomislam kolku pari ostanuvaat od 1 eksk*rzija, koj deli. |
||
zajasna
Група Регистриран: 29.Октомври.2007 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sakam Trifun Kotovski da si podnese ostavka bas mi e bez vrska
|
||
Sekogas e ubavo da se slusnat razlicni mislenja zasto toa ja zbogatuva idejata
|
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[QUOTE=diogenskopje]..ke bidam dosaden i pak ke kazam...koga vikase bato ostavete go PENOV da si dovrsi rabota...vie sakavte od Skopje Viena da pravite...e pa dragi moi..ako sakavte Vienna...odete vo Vienna
[/QUOTE
...veke ne mi se ni zbori..aj otidov da nankam..se nadevam utre koga ke stanam gradov ke bide pod sneg..pa ke izgleda prekrasno konecno |
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
- vaka za slepci eve edna storija i da se vidi do kade sme...ako ne si zadovolen od samiot sebe togas jas ne mozam da ti pomognam ...inaku ne razbiram zasto luje koi nemaat dopirni tocki so f-ranje na gradot sakaat da go smenat gradonacalnikot СИНДИКАТИТЕ НА ПРЕТПРИЈАТИЈАТА ВО ОДБРАНА НА КОСТОВСКИ Скопјани да не паѓаат на хистеријата на Рамковски Претставници на осум синдикати рекоа дека Костовски ги одржува претпријатијата во невозможни економски и финансиски услови Апелираме до граѓаните на Скопје да не подлегнуваат
на провокациите и манипулациите на Велија Рамковски, зашто тоа не е во
интерес на граѓаните, туку негов личен интерес, повикаа вчера
претставниците на синдикатите на шесте градски претпријатија, заедно со
оние на Зоолошката градина и на Противпожарната бригада на град Скопје. |
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
Филип II
Сениор Регистриран: 02.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Storijata veli deka verni na Trifun mu ostanaa samo onie na koi shto im e toj gazda. Siroti, moraat da go branat za da ne ostanat bez rabota.
Ovde mora da mislish na Trifun koga go smeni Penov, taka?;) |
||
Филип II Македонски (живеел: 382-336 п.н.е.), Крал на Македонија (владеел: 359-336 п.н.е.), сопруг на Олимпијада и татко на Александар Македонски и Филип III Аридеј.
|
||
test_glusec
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Така е Филип.
Они ако не го бранат Трифун ќе останат без работни места. |
||
ever try,ever fail.No matter try again,fail again,fail better.
|
||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Trifun treba da si odi poradi sebe(ako ima moral) a ne poradi Velija, a Velija treba da prestane so mediumskite cirkusi na A1 Vreme i Spic,zatoa sto veke vleguva vo zonata na nevkusno,toa sto go pravi |
||
Филип II
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ima razlika megju Velija i Trifun. Velija toa shto go pravi e nevkusno, no od toa gragjanite na Skopje nemaat shteta. A od toa shto NE go pravi Trifun, gragjanite se direktno zagrozeni. |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |