|
Во иста вечер-ЗАПОЗНАВАЊЕ И СЕКС |
Внеси реплика | страница <1 6789> |
Автор | ||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nikako.. Kade e seto ona sto ke propustis pomegju zapoznavanjeto i seksot? Kade e prviot baknez, vozbudata pri povtornata sredba, iscekuvanjeto? Za mene toa se onie raboti koi gi pametime i posle dolgi godini, a ne koj/a kade i koga sme go/ja prevrtele. Periodot pomegju zapoznavanjeto i seksot e ona za koe vredi da se priceka .
|
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas sepak mislam deka sme deca
|
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
brigitte
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A zosto da ne, ako ima privlecnost, pa ne sme deca....samo zastita obavezno....
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
diogen me raduva toa ..........................
|
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..mene toa redovno mi se slucuva...A sto da pravam koga sum neodoliv? (potvrdi LouWeed,prijatele...da ne mislat se zezam)..a jas kao ne se davam me razbirate..glumam teska riba...ali posle 10 minuti..si vikam..more jbg
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za tebe samo...............atomska bomba!! |
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Taka nesto .......
|
||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A sto da ne mislam...nemame po 16 god. (so isklucok na nekoi clenovi)
|
||
|
||
EmIIIjA
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zapoznavanje i seks-toe e seuste tabu za mene,makar da mi se prevrtila taa misla vo glavava kako avanturisticka opcija no ostanala i kako takva a nerealizirana.ne znam kolku ke bide ok mojata sovest da bi napravila taka i ne mi e do igranje so psihata,zatoa provereno si e provereno!
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa toa e normalno denes i vo pomalite gradovi kao prilep i bitola a za skopje , zbor da nema
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mene mi se ima sluceno od prva
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislish na ,....prachka dinamit?!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Yes maco,
I na mene mi se nema sluceno ama mozebi samo ne sum naletala na BOMBA
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i mene ne mi se desilo toa od prva onak zapoznavanje i sex na eks???? ama sto ima toa vrska pa sto koj e toj sto ke ve osuduva ????? a be aj eden e zivotot pa sto???????? |
||
Внеси реплика | страница <1 6789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |