|
Разлика меѓу жена и љубовница |
Внеси реплика | страница <1 89101112 46> |
Автор | |
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ti si segadzija srce
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa mislam deka nigde nema da bev ke tupkav negde vo mesto izgleda
covek takov se raga i takov umira ne se menja???????
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...I TOA STO VIKAS...VAKA E PODOBRO!TOA MI E...DVOR MI E...!!!..SAMO ...PAZI..IMA ZAMKI.... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zenata sekogas ke go potcenuva mazot, ma kolku pari i donel, ma kolku i pomagal zosto ljubovta e kako majonez, ima rok na traenje, a potoa e truenje... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zenata sekogas ke go potcenuva mazot, ma kolku pari i donel, ma kolku i
pomagal zosto ljubovta e kako majonez, ima rok na traenje, a potoa e
truenje...
________________________________________________________________ E zbunet coek, ako e ova od iskustvo-si imas maka!!! Dosega sum cula mnogu sporedbi za ljubovta ama ovaa ne sum ja cula. Onaa bolesta od majonez-trovanjeto mislam se vikase salmonela-ispravete me ako gresam. Se dobivala od losho izmateni zivi jajca. Znaci se se vrti okolu matenjeto na jajcata, zivi predizvikuvaat trovanje, malku podpeceni stanuvaat desert. Sekoj bira kako ke gi podgotvi, kako ke gi konzumira. Inaku ne nosi samo mazot pari, nosi i zenata. Изменето од mamamd - 07.Декември.2007 во 14:12 |
|
T-E-T-E
Сениор Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za kazanoto mamamd...
uste ke dodavam....dobra zena ne dozvoluva shvalerka....nema potreba od toj "luksuz" |
|
raka shto dava ne se sushi
|
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa zavisi i od svesnosta na mazot.......moze taa da e super doma vo sekoj pogled, ama toj ako resil, koj ke go spreci?
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. . .a sto ako rabotam kako bracen sovetnik i sum imal premnogu dokazi ? ...a da, dali mozes da se lutis za ona sto ne znaes ?...dali znaes deka e potvrdeno megu naucnite krugovi deka covekot e poligamno sustestvo?...ja gledam vo tvojot iskaz samo demagogija sto ja povtoruvaat ocajnite kako stihotvorba...dobro, ne e loso da zivees vo iluzija, ionaka ziveeme vo svetot na lagata...moras da imas za nesto da se fatis inaku ke ja zagubis iluzijata deka nesto kontroliras vo tvojot zivot... |
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A koj ja izmisli monogamijata? Mazite. Pa sega im se cuka od glava....he, he....
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
brigitte
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...dali znaes deka e potvrdeno megu naucnite krugovi deka covekot e poligamno sustestvo?...ja gledam vo tvojot iskaz samo demagogija sto ja povtoruvaat ocajnite kako stihotvorba...dobro, ne e loso da zivees vo iluzija, ionaka ziveeme vo svetot na lagata...moras da imas za nesto da se fatis inaku ke ja zagubis iluzijata deka nesto kontroliras vo tvojot zivot... [/QUOTE]
Se soglasuvam so tebe zbunet, prof. po Fizicka antropologija na fakultet ni go kaza istoto, deka covekot e poligamno sustestvo, kolku nie sakame da priznaeme ili ne toa e vistinata, naukata si go dokazala. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. . .a sto ako rabotam kako bracen sovetnik i sum imal premnogu dokazi
? ...a da, dali mozes da se lutis za ona sto ne znaes ?...dali znaes
deka e potvrdeno megu naucnite krugovi deka covekot e poligamno
sustestvo?...ja gledam vo tvojot iskaz samo demagogija sto ja
povtoruvaat ocajnite kako stihotvorba...dobro, ne e loso da zivees vo
iluzija, ionaka ziveeme vo svetot na lagata...moras da imas za nesto da
se fatis inaku ke ja zagubis iluzijata deka nesto kontroliras vo tvojot
zivot...
___________________________________________________________________ Ako rabotis kako bracen sovetnik znaes deka ne treba da se generaliziraat rabotite. Inaku jas ne se lutam, tuka na forumov sum da se druzam so luge, da razmenuvam mislenja, da naucam nesto novo. Inaci naukata potvrdila deka covekot e naj svesno sustestvo- a pravi takvi nesvesni raboti ________________________________________________________ Moze nekomu mu izgleda kako demagogija, no ima stihotvorbi sto se pamtat cel zivot. So edno se soglasuvam- ocigledno svesno ziveeme vo svet na laga, na iluzii, inaku kako bi trpele vakvi politicari, rakovoditeli ... |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zaradi sistemot na ureduvanje koj go nema, a se narekuva demokratija kako i upropastenata ekonomija doveduva do toa na mlogu mladi momi da ne im e vazno so kogo ke se razbudat nautro, vazno da e isplatlivo. Ako se podobri standardot zaradi naviknatost na komocija i eventualni slobodni odnesuvanja brakot ke se rasturi kako bebeska zvecka.
Kako i da e toa se narekuva regresija t.e. vrakanje kon nasita prvobitni koreni zosto sega se suocuvame so alfa mazjaci koi poseduvaat pari i zeni poveke od sto im e potrebno...znaci coporativno odnesuvanje i eden dominant, a koga ke se podobri (ako se podobri ) standardot ke se vrati i matrijahatot t.e. blaga dominacija na majkata kade nikoj nema da oskudeva vo nisto ili rajot na zemjata sto spomenuva Nostardamus. Tehnologijata veke ne e zavisna od patrijahatot i zatoa ke otpadne zadno so religijata koi se vo tesna vrska zaradi togasnite potrebi za dominacija. Brakovite veke uste sega, vo ovoj ran stadium pocnuvaat da go gubat smisolot, a novite generacii ke go potvrdat kako i veke go potvrduvaat svakanjeto deka brakot stanuva slepo crevo. I biseksualnosta t.e. homoseksualnosta se dvizat vo progresivna nasoka i samo prasanje na vreme e koga ke go dobijat ramnopravniot status zosto za nas nesvatlivo, no se del od poligamijata... |
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako mazite ja izmislija monogamijata, togas koj ja izmisli poligamijata kaj arapite? Zenite? ehehe Verojatno arapkine se biseksualni momi
Razlika megju zena i ljubovnica za onoj koj gi ima, e sto zenata go vari gravot, ama ne i kolbasot. |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |