|
foto rap |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | ||
igor.pandurski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас од фотографија појма си немам
и затоа Мире под мишка си го земам! Знам Мире, мишка не е решење, на фотосафари идеме на Стење! Таму сонцето греит душата и фотографии се праат од под крушата! Сега за сега доста ми е од фото рап, зимам апарат оти во спротивно, Мире зима стап! |
||
In heaven, an angel is nobody in particular.
|
||
NINA_SK
Сениор Регистриран: 11.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 601 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bravo G-ne Pandurski , vo vas imalo neotkrien talent . Redno bese nekoj na Mire da mu posveti pesna . Zasluzi covekot . |
||
igor.pandurski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Убаво е ова сабајле Ваљда заради тоа шо си немам гајле, Де ме персираат ( Нина) де на ЛП ме малтертираат ( ), А јас кафе на раат ко да ме фотографираат! |
||
|
||
NINA_SK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Igor , jas ne znam da rapuvam .
A za persiranjeto , mi zuvicese onaka bold "g-ne Pandurski " . Nema da se povtori . |
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ej decki...sega se podbivate troa so mene...jas koga pravev crno-beli fotki na "opemusot" na tatko mi..koj btw uste go imam..poveketo od vas sigurno uste nemale ni aparat u raka...Sakam samo da se vratam u kolosek..bidejki ne sum vo tek so denesnive noviteti..10 godini bev u "koma" pozdrav momci
|
||
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Diogen, ne se podbivam ni najmalku (osven toa za smestajot na Sejseli)
Jas ja imav istata maka i se vrativ na kolosek na istiot nacin. BTW pocetocite mi se vo 1980 godina ... vo koe toa vreme pravese ti crno beli fotki? Kolku da znam dali sum imal, ili ne sum imal aparat u raka? |
||
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
||
igor.pandurski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Некој ја игнорира песната за себееее!!!!
|
||
|
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..Mire...se bavtav so kiselini zumiranja..susenja..i se toa u improviziranoto studio (wc)..od moi 6 godini...znaci od 1983...ali bi sakal..nekoj so jaki nervi..da me podnauci se sto moze...fotografijata mi e najgolemata zelba...taa godina koga sakav u Pragha da se zapisam..nemase klasa..a ne mozev da cekam 1 godina...kolku mi e krivo samo da znaes...pomagaj brat |
||
KoKi
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahahaha Miree, ne ignoriraj! barem ne tuka! super pesna ti napisale!
a ti 'diogen' namali font, ne si sam! |
||
NINA_SK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Skromen momak e toj Mire . Mislam deka ne ja ignorira , go fati nepodgotven . Koj da ocekuva , da mu napisat pesna . Sigurno uste e zbunet . Pozdrav Nina |
||
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe ludje ako ne te namesti ortak, nema koj da te namesti.
G-din Pandur, rapot Vi e odlicen iako na rapuvanje ne sum bas vicen od Vas ce izleze fotograf licen a ne nekoj sosema obicen Za Vasa tocna informacija postavivte pogresna tezinska relacija jas ne sum zgoden za pod miska tezam kolku polesna biska Da Ve poducam se nafacam jas ce bide od vas fotograf na glas ... aj dosta e od mene jasna ti e poentata i ako mislis da ti nabavam oprema i da te naucam ponesto ne mi pisuvaj povece pesni. |
||
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
||
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Diogen,
ako tolku si se pletkal so fotografija togas znaes deka za toa treba rabota. Ovde se retki onie koi nema da ti odgovorat na prasanje, pa duri i na serija prasanja. Ima i podforum so korisni soveti. Od sekoj ponesto se uci. Linkovite koi ti gi dadov voopsto ne se podbivanje, od tamu sum naucil kupista raboti i se dobra alternativa na kupuvanje kupista knigi. Na krajot na kraistata ... sekoja sreda sme vo MS. Dojdi, druzi ne i za sekoe prasanje ce se najde i odgovor ;). Uz muabet i kafe moze mnogu da se nauci. |
||
|
||
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe ova site umetnici
koj od koj pogolemo zaljubenici, koj vo foto, koj vo rima, ama vazhno na site bash im shtima. Nekoj so Nikon. nekoj so Canon, koj so kamera, koj so Kwanon, nekoj ke slika, nekoj ke si pee, nekoj ke shie i sekoj ke se smee. Objektiv za Mire, senzor za Bobi, PC za Igor, za Nina Gucci torbi, za stariot mladost, za Sanja novogodishni zvonci, a za Jane eden kup svileni konci. Изменето од Zoran K - 07.Декември.2007 во 23:17 |
||
NINA_SK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sto vi stana bre luge ? Igor gledas kako vlijaes na lugevo ? Mire i Zoran rapuvaat ..... . Ne mozam da poveruvam . Odlicni ste momci , bravo . Epten ste se inspirirale . Objektiv za Mire, senzor za Bobi, PC za Igor, za Nina torbi, za stariot mladost, za Sanja lonci, a za Jane eden kup svileni konci. Pa duri i mene me ima . Auuuu , ne znaev deka na Jane mu trebaat svileni konci . G-ne Pandurski imate odgovor na ova ? |
||
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |